Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Μπελούτσι μα και πούτσι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Ο σκοπός που γράφω είναι για να πάτε όλοι! Ολοι μα όλοι όμως!

Η γυναίκα αυτή δεν υπάρχει, είναι ο λόγος που δε πρόκειται ποτέ να σταματήσω να πηγαίνω σε στούντιο ,μπουρδέλα κο.κ....
Καταρχήν εγώ τη θεωρώ μουνάρα, κορμί αδύνατο αλλά όμορφο, βυζάκι 2αράκι πολύ ωραίο στην αφή φυσικότατο και με πολύ ωραίες ρώγες και κωλαράκι μούρλια! Πρόσωπο δε το συζητάω, στάζει από καύλα...
Αλλά σίγουρα υπάρχουν ομορφότερες με πλουσιότερα τα ελέη, εμένα δε με ενοχλεί αυτό και έχει και υπέροχα πόδια!
Τώρα στο προκείμενο!
Η κυρία αυτή τολμώ να πω στα 10+ χρόνια ενασχόλησης μου με μπουρδέλα ,στούντιο και μερικά επιλεγμένα call grils οτι μου προσέφερε γνήσια ηδονή και απόλαυση που ΚΑΜΙΑ άλλη δε μου προσέφερε. Πάντα τα πληρωμένα γαμήσια ήταν ξεπέτα και δε με ενοχλούσε αυτό, gfe και αγκαλίτσες δεν αποζήτησα ποτέ μου, θες γιατί έχω κοπέλα και δε μου λείπουν, θες γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δε ξέρω ειλικρινά...γαμούσα, άλλες φορές σα σκύλος, άλλες πιο ήρεμα ανάλογα με την εκάστοτε εκδιδόμενη και τι μου έβγαζε και όλα καλά.
Με την Μπελούτσι όμως δεν έχω λόγια.... η ηρεμία, οι αργές αλλά πραγματικά αισθησιακές κινήσεις της με κάνανε τουρμπο. Δε νομίζω οτι έχω ξαναδεί την πούτσα έτσι κάγκελο ποτέ.Τα προκαταρκτικά της ήταν άψογα, φιλάκια, τριψίματα και μετά έβαλε μία κρεμούλα και μου προσέφερε μία από τις καλύτερες μαλακίες της ζωής μου!!! Είχα πάθει σοκ! Τις 10/10 φορές που μία γυναίκα, είτε πουτάνα ή κοπέλα μου τραβάει μαλακία είναι σαν να χω βάλει έναν παραπληγικό να μου τον παίξει, ασυντόνιστα και γενικότερα χάλια, ΟΧΙ όμως με την κυρία αυτή.
Μετά φοράει το προφυλακτικό και μου χαρίζει μία πίπα που αυτή την στιγμή που γράφω είμαι καυλωμένος στην σκέψη και μόνο. Οχι πολύ βαθιά ,αλλά ειλικρινά τοπ για μένα, αργή και αισθησιακή που κανε τον πούτσο μου να διογκώνεται ακόμα περισσότερο!
για το σεξ δε θα πω πολλά, ότι στάση έκανα είχε την καλύτερη συμμετοχή από μέρους της και επέλεξα να τελειώσω με μία θεσπέσια χειρομαλακιοτσιμπουκατάσταση!!

για μένα ειλικρινά παίρνει άριστα παντού η γυναίκα αυτή και σας προτρέπω να πάτε να φχαριστηθείτε! αλλά προσέχτε ,δε ξέρω εάν κάνει για πορνοσταρικές επιδόσεις γιατί το πράγμα δε τράβαγε προς τα κει και δε ξέρω εάν θα χαμε τα ίδια αποτελέσματα.

πάντως τέτοιο class και τέτοια ηδονή δε μου χει προσφέρει καμία... το ξέρω ακούγομαι υπερβολικός... μπορεί και να είμαι δηλαδή... πάντως πέρασα τέλεια, κάτι που πραγματικά ελάχιστες φορές το χω καταφέρει με ιερόδουλη.

Να περνάτe πάντα καλά μάγκες!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μπελούτσι
Κοπέλες διαθέσιμες
Σαμπρίνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 25, 2011
Τιμή €
50