Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Εργα και όχι λόγια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Λόγω ιντερνετικής επικοινωνίας η νύχτα που προηγήθηκε ήταν πολλά λόγια και μηδέν έργα. Χρειαζόμουν δράση και μάλιστα με ποιότητα: Αρχή της στουντιακής μου χρονιάς με τη Λίντα. 1ος της βάρδιας. Ξεκίνημα με ντουζ μαζί της όπου την άλειψα με σοκολάτα και την έγλυψα, ισπανικό. Μετά στο κρεβάτι με 69 ...ατέλειωτο και .... με δαγκωνιές, ιεραποστολικό, από πάνω, στα 4, και τέλος. Χερια και στόμα δούλευαν ασταμάτητα σε όλη τη διαρκεια της συνάντησης. Έχασα πάλι τη μπάλα. Τόση ενέργεια δεν νομίζω ότι βάζει καμιά άλλη από αυτές που έχω συναντήσει. Δεν θα γράψω πειρσσότερα επειδή θα είναι πολύ καλά και θα με πουν διαφημιστή, και όσοι το φανε το παραμύθι και δεν πάνε στη Λίντα αυτοί είναι που θα χάσουν. Αρα ας μην πολυλογώ, αλλά να γράψω συμπυκνωμένη την αλήθεια.
Λοιπόν βαθμοί (εξαντλώ την αυστηρότητα μου):
Εμφάνιση= 8 επειδή δεν είναι 1,75+ και κάποιοι έχουν κόλλημα με το ύψος (εγώ όχι), επειδή δεν έχει φυσικά 3,5+ στήθη, και επειδή δεν έχει μωρουδιακό πρόσωπο. Εχει όμως καλές αναλογίες, πλήρη έλεγχο βάρους/πάχους, κτλ.!
Επιδόσεις/ συμμετοχή κτλ. = 12 και βάλε (και όχι 10)!
Χώρος = 9 με10 (μικρολεπτομέρειες όπως το πομολάκι της πόρτας επιδέχονται βελτίωσης). Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι στο τοπ-3.
Υπηρεσία =10 (δεν χρειάστηκα κάτι)
Παρκιγκ =10 (2κυκλο)
VFM =10+, από τα καλύτερα της Αθήνας, δεν βιάζεται, καθαρή, υπεύθυνη, επαγγελματίας ,....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Ημερομηνία
January 03, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?