Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Η επανάληψις μήτηρ πάσης ευχαριστήσεως
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Προπονήθηκα 3 φορές όλη τη βδομάδα –απαραίτητοοοοο- για να είμαι έτοιμος για σήμερα. Απλό πρόγραμμα. Ντουζ, αναμονή λίγη ώρα, και μπαίνει στο δωμάτιο πεντακάθαρη όπως πάντα. Kαλωσορίσματα. Εξεπλάγη καθώς δεν με περίμενε. Μού κάνει μασαζ στην πλάτη. Χαλαρά με κουβεντούλα και χωρίς βιασύνες. Γύρισμα στο ύπτιο, μάς βάζει λάδι, και μού επιτέθηκε από παντού, δουλειά σε κορμό και μπάλες (όχι ελευθερο), όρμηξε πάνω στο λαιμό μου, μού πέταξε στήθη και ρόγες για να τα φάω. Θα έχανα τη μπάλα, αλλά εγώ δεν κολώνω σε τετοιες προκλήσεις και το αγρίεψα και εγώ το παιγνίδι. Συνέχεια με το άπαιχτο στοματικό της. Για ώρα όλα αυτά. Ξεκίνημα με εκεινη από πάνω, αλλά εγώ είμαι αυτός που καλπάζω και μπαίνω μέχρι τέρμα. Της λέω και ξαπλώνει ακριβώς πάνω μου και συνεχίζουμε ξαπλωτοί και κολημμένοι. Περιστροφική τούμπα όπως ήμασταν κολημμένοι και περνάμε στο ιεραποστολικό. Έντονο σφυροκόπημα από μένα για κάποια λεπτά (3ο και φαρμακερό λαχάνιασμα, το στροφόμετρο ήταν συνεχώς στο κόκκινο όσο διήρκησε αυτή η στάση) και τέλος. Δεν κάναμε πισωκολλητό μού είπε. Δεν πειράζει την άλλη φορά. Τυχαίο που είναι κορυφαία επιλογή αυτή η γυναίκα? Δε νομίζω! Σύντομη ξεκούραση με αγκαλίτσες και χαλαρή κουβέντα. Λίντα σ’ευχαριστώ πολύ και πάλι και να είσαι πάντα καλά!

Ο χώρος πολύ καλός πάντα. Το αφεντικό (και οι δημιουργοί) πρέπει να είναι άτομο με ευαισθησία.

ΥΓ1. Μετά που έφυγα με έπιασαν άγριες πείνες. Καιμε πολλές θερμίδες σε αυτές τις συναντήσεις.
ΥΓ2. Ευτυχώς που ήμουν προπονημένος.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίντα
Ημερομηνία
January 22, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει