Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Λίντα – Πρωϊνή γυμναστική για πρωτάθλημα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Αρχή της Σαρακοστής και καλημέρα σας! Πού αλλού? Στη Λίντα (1ος πελάτης), καθώς δεν υπήρχαν και πολλά εναλλακτικά vfm! Είχα προπονηθεί την προηγούμενη εβδομαδα (δις), έφαγα τα 2 αυγουλάκια μου νωρίς το πρωί, πήρα τη βιταμίνη C, οπότε πανέτοιμος. Ευχές με την ευγενική υπηρεσία. Απλό πρόγραμμα (50). Ντουζ. Σύντομη αναμονή ξαπλωμενος στο μικρότερο δωμάτιο, όπου είχε νέες φωτο στο dvd στην TV. Καταφθάνει η Λίντα πεντακαθαρη, περιποιημένη και πανέτοιμη, λίγες κουβέντες με αγκαλιές και ασπασμούς και ευχές, και πολύ γρήγορα ανεβαίνει στο κρεβάτι και ορμάει. Νασου τα χουφτώματα και τα ρουφήγματα, και δώστου να μού προβάλλει το βυζί να τα ζουλάω και να πιπιλω ρόγες, και να βάζω δαχτυλα. Πυρ κατά βούληση με αυτόματο. Επίθεση και από μένα με φουλ τις μηχανές. Εκείνη να μού τρωει μπάλες και κορμό. Εγώ φιλιά στο στηθος και το λαιμό (όχι στοματόφιλα, όχι γλωσσόφιλα). Αλλαγή με εκείνη ανάσκελα και εγώ από πάνω. Ατέλειωτα προκαταρκτικά. Κάποια στιγμή λάστιχα και στοματικό, πότε στην άκρη και πότε βαθύ (να κοντεύει να πνιγεί!), και να χαιδεύει και τριγύρω, να ανεβάζει την ένταση -τάχασα σε κάποιο σημείο. Έκανε και τα αεροπλανικά της. Άλλοτε εγώ ανάσκελα, άλλοτε γονατιστός στο κρεβάτι, άλλοτε και εγω δεν θυμάμαι πού και πώς. Με καβαλάει, πότε κινείται μόνο αυτή, και πότε κινούμαι και εγώ μαζί -βαθειά χτυπήματα. Ξαπλώνει πάνω μου και κινούμαι πιά κυρίως εγώ. Επιτόπιο γύρισμα σε ιεραποστολικό, δουλεύω με τις στροφές στο κόκκινο για ώρα και εγώ να έχω πια λαχανιάσει. Πότε υψηλή ταχύτητα, πότε μέτρια, αιφινιδιαστικά βαθειά χτυπήματα, η Λίντα όμως δεν μασάει σαν καποιες άλλες. Της λέω και ανεβαίνει ξανά πάνω μου –λαχανιασμενη και εκείνη, ίσα που μπορούσαμε να μιλήσουμε-, γκαζώνει και εκεινη, αλλά η στάση δεν βολεύει καθώς η ένταση είναι τρομερή και δεν βοηθά τη συνουσία, ο ιδρώτας (και όχι μόνο!) τρέχει ποτάμι, εγώ όμως δεν τελειώνω. 3η στάση το πισωκολλητό, δυνατά χτυπήματα, μεγάλη ταχύτητα, βλέποντας ότι αργώ και άλλο, έβαλα όλες μου τις δυνάμεις, και εν τω μεταξύ το κρεβατι έτριζε άγρια πιά και ανησυχούσα ότι θα σπάσει. Αφού βγάλαμε καπνούς τέλειωσα έτσι. Α, και ενδιάμεσα στις στάσεις μού έκανε και στοματικό. Τί να πω! Από τα πιό δυνατα σεξ που έχω κάνει, τόση πολλή ένταση καθόλη τη διάρκεια. Πώς δεν άδειασα νωρίτερα! Πώς δεν έμεινα από κινητήρα! Στη χαλάρωση αγκαλιαστοί, να πάρουμε μιά ανάσα. Δεν μπορώ να υπολογίσω χρόνο καθώς είχα αφεθεί, αλλά θα πρέπει να ήταν κανα 20λεπτο μέσα στο δωμάτιο (...ούτε γουρούνι να ήμουν!). Χαιρετισμοί. Ντουζ για να συνέλθω! Λίντα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά! Καλά, δεν υπαρχει! Σκέτη θύελλα! Με μπουνάτσα και καλοσύνη όμως στο τέλος. Πάντα με κάνεις να ξεχνώ ότι βρίσκομαι σε στούντιο.Το στουντιο καθαρό, φροντισμένο και εξοπλισμένο. Είναι γνωστά αυτά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίντα
Ημερομηνία
February 27, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα