Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Λίντα με τρέλλα και κορδέλλα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Τι να πω ρε παιδιά! Η κοπέλα δεν παίζεται. Με έκανε πολύ χαρούμενο και έφυγα με το χαμόγελο της ευτυχίας. Γιαυτό γράφω αυτή τη κριτική, να μοιραστώ το τέλειο σέξ που μου πρόσφερε. Έφτασα μετά τις 2:00 αλλά είχε πολύ κόσμο. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και περίμενα πάνω από ώρα για να περάσω μέσα. Όταν τελικά μπήκα με το απλό πρόγραμμα, πέρασα σε αυτο με το σταυρό. Σούπερ το μέρος, καθαρό με ωραίο ντεκόρ. Ήρθε με το μαύρο νεγκλιζέ, μου έκανε χορευτικά και όρμηξε στο κρεββάτι. Κατέβασε το πάνω μέρος και μου πέταξε τα βυζιά στη μούρη. Από κάτω δεν φορούσε τίποτα. Έτσι την χούφτωσα κανονικά και έπαιξα με το γατάκι της. Μου έκανε Ισπανικό αλλά επειδή ήμουν κουρασμένος με έβαλε κάτω και μου έκανε μασάζ για να με χαλαρώσει. Έπειτα έβαλε λάδι και μου τον έπαιξε με το χέρι. Στη συνέχεια πιπούλα και γλύψιμο μπαλλάκια. Ήδη ήμουνα έτοιμος και την γύρισα για πισωκολητό. Τα έδωσα όλα και τελείωσα. Ήθελα και παραπάνω αλλά δεν κράτησα. Έμεινε αρκετή ώρα αγκαλίτσα μαζί μου και μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Έμεινα περίπου 25 λεπτά αν υπολόγισα σωστα. Πολύ καλή επαγγελματίας με σεβάστηκε και μου φέρθηκε πολύ όμορφα. Μακάρι να ήταν όλες σαν τη Λίντα. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια που είχε. Ντούρασελ.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίντα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 01, 2012
Τιμή €
50
Φιλί