Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
- 50 ευρω
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

2.9
Εμφάνιση πρόσωπο

5.0
Εμφάνιση σώμα

5.0
Συμπεριφορά κοπέλας

1.0
Συμμετοχή

1.0
Καθαριότητα κοπέλας

5.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

1.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

0.5
Πρώτη κριτική στο site αν και συχνός επισκέπτης σχεδόν από την δημιουργία του. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι κριτικές που διάβασα για την κοπέλα ήταν από το ..."διπλανό" site που παρακολουθώ τακτικά. Φόλα ολκής συναγωνιστές το κορίτσι. Η κριτική γράφεται για να προφυλάξω συναγωνιστές καθότι η ηλικία, η κατάστασή μου και η φιλοσοφία μου είναι να ξεχνώ γρήγορα τη ...χασούρα και να μήν τα κλαίω. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη μαλακία της ζωής μας ούτε και η τελευταία! Συνοπτικά; Χώρος πολύ καλός, έχω πάει αρκετές φορές αλλά μόνο με τη Λίντα που τη γνωρίζω χρόνια. Μπαίνω, ντουζ κ.λ.π. και περιμένω το κορίτσι. Έρχεται (καθυστερημένα ενώ δεν είχε πελάτη), κάνω τις σχετικές φιλοφρονήσεις, καθότι πιστεύω ότι στις γυναίκες που επιλέγεις σ' αυτούς τους χώρους αυτό πρέπει να κάνεις για να αισθάνονται και αυτές όμορφα. Γελάκια και στο φτερό ανοίγει το χαρτάκι και φοράει το προφυλακτικό σε πεσμένη κατάσταση. Της εξηγώ ότι έτσι είναι αδύνατον να λειτουργήσω. Η απάντηση είναι ότι δεν γλύφει και να μην ανησυχώ θα μου...σηκωθεί! (λες και με ξέρει χρόνια). Της εξηγώ ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται και μου λέει ότι πήγα εκεί εξ επί τούτου για να κάνω φασαρία. Σηκώνομαι της λέω άντε γειά και μου απαντά ότι "χρήματα δεν παίρνεις πίσω γιατί ήρθες εδώ για φασαρίες" Βγαίνω κάτι προσπαθώ να εξηγήσω στο τσάτσο. να πετάγεται η γκόμενα σαν καυλί και να μιλάει συνέχεια. Φεύγει εξηγώ στον παπάρα το τσάτσο τι έγινε, του λέω ότι είναι απαράδεκτοι και θα πρέπει να επιστρέψει τουλάχιστον μέρος των χρημάτων καθότι η παράσταση είχε χρόνο 3΄. Μου λέει να ρωτήσω το κορίτσι αν θέλει να σου επιστρέψει μέρος των χρημάτων, του λέω άντε γαμήσου και σύ και το κορίτσι και ...- 50. Ο.Κ. Δεν συνέχισα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου και της κουλτούρας μου οι...αντιπαραθέσεις σε άλλο επίπεδο. Θεωρώ όμως χρέος μου να προφυλάξω συναγωνιστές από ανάλογες περιπτώσεις. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
September 22, 2013
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα