Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 3 10 0.5
Call Girls 18 January, 2016 1196
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΧΑΡΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

6.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5

Την κοπέλα την είδα την προηγούμενη εβδομάδα, μιας και η πρώτη μου επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη.Η αληθεια είναι οτι ήμουν λιγο επιφυλακτικός γιατί κακά τα ψέμματα,κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει,το φοβάσαι λίγο και όλοι έχουμε φάει τις φόλλες μας. Για να μην αραδίαζω και πολλά...ήρθε με ελάχιστη καθυστέρηση σε γνωστό πλέον ξενοδοχείο και δεν τρελλάθηκα με το πρόσωπο της. Το σώμα δεν ήταν άσχημο,με φοβερό κωλαράκι.Όχι ιδιαίτερα ψηλή,αλλα γενικα είμαι και υπερ της μινιατούρας γκόμενας εγώ. Είχε ένα φοβερό χαμόγελο και μια άνεση γενικότερα στην επικοινωνία. Στο ζουμί τώρα...Ξεκίνησε με μία πολύ αξιόλογη πιπούλα όπου έφυγαν τα πρώτα...μπανάκι μαζί και είχαμε αλλους 2 γύρους όπου δεν σταμάτησε η κοπέλα καθόλου να κουνιέται,παίρνοντας πρωτοβουλίες για τις στάσεις και τον ρυθμό.Το στυλάκι γενικά ήταν χαλαρό. Θεωρώ δυνατό σημείο της την πίπα (με επιλογή να τα πάρει στο στόμα) και την επικοινωνία. Στα μείον θα έλεγα οτι είναι το παρουσιαστικο (κλασσική,καθημερινή κοπέλα). Οχι οτι με χάλασε,αλλά γούστα είναι αυτά.Γενικά δεν είναι η υπεργκόμενα,αλλά δεν είναι και η φόλλα που φοβήθηκα οτι θα δω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 16, 2016
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €