Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10 0.5
Call Girls 03 March, 2015 1635
Ξενια!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

7.5
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5

Τεστ χθεσινο με Ξενια, Επικοινωνια πολυ ευκολη με το γραφειο οπως παντα και σε 1 ωριτσα η κοπελα στην πορτα μου.
Μιλαμε για ενα πιπινακι γαλακτος! 19-20 χρονων το κοριτσακι, με πολυ ομορφο μουτρακι ηρθε με τις γοβες τις και το μινι!

Σωμα οπως στις φωτος, αδυνατο με ωραιο σωμα πολυ. Μικρη μεσουλα, μικρο πεταχτο βυζακι και κολαρακι χαρμα!
Απο την αρχη αμηχανο, φαινεται οτι εχει ξεκινησει προσφατα αλλα ειναι πολυ χαριτωμενη και δεν ενοχλει, ισως φτιαχνει κιολας!

Στα του αγωνα τωρα, αρχισε με μια ωραια μεν, ρηχη δε πιπα (ειχε και το λαιμο της και δεν μπορουσε να βαλει τα δυνατα της!)
Πολυ gfe φαση (δεν ειναι και η καλυτερη μου προσωπικα αλλα θα ειμαι αντικειμενικος) , φιλακια εδινε χωρις πολυ γλωσσα αλλα ηταν
πολυ θερμη οταν της εβγαινε. Στο σεξ ειδικα εδωσε τα δυνατα της και φανηκε να το διασκεδαζει.
Σαν παρατηρηση ηταν μονο καποιες στιγμες αμηχανιας κυριως λογο απειριας, αλλα προσοπικα τις ξεπερασα!

Γενικα ηταν μια καλη εμπειρια με ενα πιπινακι που μπορεις να το χαιδευεις για ωρες. Βαλιου φορ μονει αρκετα καλο κυριως λογο της εμφανισης.
Αν συνεχισει στη δουλεια και παρει παραστασεις θα γινει σιγουρα και ακομα καλυτερη!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 07, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
65
Service Style