Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 10 10 0.5Καλή αλλά θέλει βελτύωση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Γέρος πια εγώ, έψαχνα να βρω νεανικά κύτταρα, ζουμιά, σάλια κλπ για αναζωογόνηση. Υπάρχουν κάποιες διαφορές ως προς την εξωτερική εμφάνιση της, σε σχέση με τις φωτό (έχουν αρκετό φωτοσόπ) . Στη πραγματικότητα είναι πιο αδύνατη θα έλεγα πιο όμορφη αλλά και αρκετά κοντοκώλικο (1,60 και όχι παραπάνω). Ήρθε με κάτι ψηλοτάκουνα που έφταναν στα 10 -15 εκατοστά, αρκετά εντυπωσιακή, με κολάν με καυλέ-λοοκ καθώς και με ωραίο χαμόγελο. Για να πω την αλήθεια με καύλωσε πολύ όταν την είδα και την έγδυσα με τα ίδια μου τα χέρια για να καυλώσω ακόμη περισσότερο. Ο Σούτσος είχε γίνει πέτρα και την αναζητούσε μανιωδώς αλλά έκανα κράτι για να κάνω παιχνίδι. Επί της ουσίας. Φιλιά δεν δίνει καθόλου, μόνο ένα έδωσε του δευτερόλεπτου. Το γλυφομούνι της αρέσει αρκετά και δαχτυλάκια τα δέχεται αλλά ήπια πράγματα, δεν θέλει βίαιες καταστάσεις. Το τσιμπούκι το κάνει με άνεση αλλά θέλει ακόμη πολύ δουλειά (έχει μορφή αερόπιπας). Αρχίδια ρουφάει και της αρέσει. Γενικά δείχνει μία απειρία αλλά έχει την θέληση να βελτιωθεί. Το γαμίσι της αρέσει πολύ (φωνάζει υπερβολικά) αλλά κράταγε με τα χέρια κόντρα σώμα μου να μην φτάσω πάτο γιατί είναι αρκετά ρηχή και ο Σούτσος ήταν αγριεμένος, σαν σκουπόξυλο σκληρός. Ένα γαμίσι έπεσε σε όλες τις στάσεις ιδίως βιδωτό, το οποίο διήρκησε περί τα 45 λεπτά. Το χύσιμο επήλθε σε πρόσωπο μαλλιά βυζάκια, γενικά έγινε λούτσα. Στο στόμα δεν τα παίρνει, δεν γουστάρει τέτοια. Έτσι έληξε η συνάντηση. Να πω όμως ότι οι υπηρεσίες της (χωρίς γλωσσόφιλα, χωρίς τελειωτικό στο στόμα) δεν είναι για 130 ευρώ. Ένα 80άρι είναι υπεραρκετό για τέτοια συνάντηση. Aν θα την ξαναέβλεπα "δύσκολα", δεν συνηθίζω να ξαναβλέπω την ίδια κοπέλα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 28, 2015
Πόλη
Αθήνα/κέντρο
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130 + 20 hotel
Εξτρά €