Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 10 10 0.5ΝΤΑΑΑΑΑΞ... ΟΜΟΡΦΗ, ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
5.5
Συμπεριφορά/Social time
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Ε.... Αρχικά να πω πως ήρθε και μύριζε τηγανητό φαΐ (εξ ού και το μείον στην καθαριότητα). Λες και καθόταν πάνω από μια κατσαρόλα τηγανιτά καλαμαράκια ένα πράμα... Προφανώς δεν μύριζαν μόνο τα ρούχα αλλά και τα μαλλιά της, με την διαφορά όμως να είναι χαοτική με ρούχα και χωρίς.... Ευγενική και ντροπαλή κοπέλα, σίγουρα όχι του χώρου... Δεν μιλούσε αν δεν την ρωτούσα κάτι, προσπαθούσε να φανεί άνετη αλλά φαινόταν ότι ήταν πολύ σφιγμένη... Επίσης μου φάνηκε λίγο πιο μεγάλη από τις photo (μπορεί να ήταν κουρασμένη από το τηγάνισμα)
Οκ, λεπτή με όμορφο πρόσωπο, πολύ λεπτή μεσούλα αλλά ντάαααξει... Πιό αδύνατη από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί από τις photo, έπιασα τη μέση της και σκέφτηκα πως θα την σπάσω στο κρεβάτι. Βυζί... Δεν..., και όσο είναι, είναι ελαφρώς πεσμένο. Κώλος... Ούτε σφιχτός ούτε και φραπεδιά. Λίγο πάνω του μετρίου σε καλό όμως μέγεθος για μια Χ διαχείριση της καύλας των κωλάδων.
Μετά το μπάνιο προσπάθησα να την κάνω να χαλαρώσει λίγο όμως δεν είχαν ιδιαίτερο νόημα οι προσπάθειες. Ακόμα και όταν υγράνθηκε το νακιμου της εκείνη δεν άφηνε τον εαυτό της χαλαρό.
Κατά τη διάρκεια της ιππασίας, φαινόταν να πονάει, σταματούσα και την ρωτούσα αν πονάει και μήπως να το αφήσουμε/σταματήσουμε (προφανώς και δεν θα έλεγε ποτέ οτι πονάει και ας σταματήσουμε), και όσο πιο χαλαρά μπορούσα έκανα κι εγώ τη δουλειά μου χωρίς να την κάνω να υποφέρει... Ταυτόχρονα εκείνη ψιλοαστερίας....
Καλή κοπελίτσα ομορφούλα αλλά δεν κάνει για το επάγγελμα...
Οκ, λεπτή με όμορφο πρόσωπο, πολύ λεπτή μεσούλα αλλά ντάαααξει... Πιό αδύνατη από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί από τις photo, έπιασα τη μέση της και σκέφτηκα πως θα την σπάσω στο κρεβάτι. Βυζί... Δεν..., και όσο είναι, είναι ελαφρώς πεσμένο. Κώλος... Ούτε σφιχτός ούτε και φραπεδιά. Λίγο πάνω του μετρίου σε καλό όμως μέγεθος για μια Χ διαχείριση της καύλας των κωλάδων.
Μετά το μπάνιο προσπάθησα να την κάνω να χαλαρώσει λίγο όμως δεν είχαν ιδιαίτερο νόημα οι προσπάθειες. Ακόμα και όταν υγράνθηκε το νακιμου της εκείνη δεν άφηνε τον εαυτό της χαλαρό.
Κατά τη διάρκεια της ιππασίας, φαινόταν να πονάει, σταματούσα και την ρωτούσα αν πονάει και μήπως να το αφήσουμε/σταματήσουμε (προφανώς και δεν θα έλεγε ποτέ οτι πονάει και ας σταματήσουμε), και όσο πιο χαλαρά μπορούσα έκανα κι εγώ τη δουλειά μου χωρίς να την κάνω να υποφέρει... Ταυτόχρονα εκείνη ψιλοαστερίας....
Καλή κοπελίτσα ομορφούλα αλλά δεν κάνει για το επάγγελμα...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 01, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style