Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 3 10 0.5Χρύσα - com ci comme ca
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Επίσκεψη στην περιοχή του της νέας Σμύρνης οπότε και μια βόλτα λιγο παραπάνω στην οδό Μελαντίας έπρεπε να γίνει.
2 κοπέλες εκεινό το βραδυ η Χρύσα και η Νίκη. Να πω την αλήθεια μου η Νικη ήταν περισσότερο στα γούστα μου, αλλά που και που πρέπει να δοκιμάζω και κατι άλλο, οπότε επέλεξα την Χρύσα. Στα της συνάντησης τώρα. Ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή, απλά σε όλη την διάρκεια μου άφηνε την εντύπωση του " να κάνω την δουλειά μου και να φύγω", λογικό μεν, αλλά θα προτιμούσα να μην ήταν τοσο εμφανές. Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν πέρασα και καλά, δεν είναι αυτό που λέμε "θα μου μεινει στο μυαλό". Με λίγα λόγια τουλάχιστον όσον αφορά εμένα ήταν μέτρια η αίσθηση που αποκόμισα.
2 κοπέλες εκεινό το βραδυ η Χρύσα και η Νίκη. Να πω την αλήθεια μου η Νικη ήταν περισσότερο στα γούστα μου, αλλά που και που πρέπει να δοκιμάζω και κατι άλλο, οπότε επέλεξα την Χρύσα. Στα της συνάντησης τώρα. Ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή, απλά σε όλη την διάρκεια μου άφηνε την εντύπωση του " να κάνω την δουλειά μου και να φύγω", λογικό μεν, αλλά θα προτιμούσα να μην ήταν τοσο εμφανές. Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν πέρασα και καλά, δεν είναι αυτό που λέμε "θα μου μεινει στο μυαλό". Με λίγα λόγια τουλάχιστον όσον αφορά εμένα ήταν μέτρια η αίσθηση που αποκόμισα.
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
μελαντιας 50
Ημερομηνία
November 11, 2017
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
60
Φιλί
Δεν ζητήθηκε
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
K
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Γενικά οι περισσότερες σε αυτη την αλυσίδα βιάζονται και από σέρβις τα
"Απολύτως απαραίτητα "
Εξαίρεση αποτελεί η μαρίνα (παλαιότερα ) τώρα δεν ξέρω ... Άντε και κανα δυο ακόμα