Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 4 10 0.5Δεν την είδαμε ποτέ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
0.5
Εμφάνιση πρόσωπο
0.5
Εμφάνιση σώμα
0.5
Συμμετοχή
0.5
Συμπεριφορά/Social time
0.5
Καθαριότητα κοπέλας
0.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
0.5
Τηλέφωνο Κυριακή μεσημεράκι για συνάντηση Κυριακή αργά, και μου λέει δεν γίνεται... ΟΚ δεν γίνεται, κλεισμένη η κοπέλα, να κανονίσουμε από σήμερα για αύριο; ρωτάω εγώ, και μου λέει πάλι δεν γίνεται, πάρε αύριο... ΟΚ θα πάρω αύριο λέω εγώ...
Δευτέρα μεσημεράκι τελειώνω την δουλειά και τηλεφωνάκι για Χριστίνα να κανονίσω για το βράδυ να το έχω έτοιμο, είχα διαβάσει και καλά σχόλια και το περίμενα πως και πως... Μυνηματάκι λοιπόν και ζητάω ραντεβού για τις 12 το βράδυ... περιμένω κάνα 2ωρο καμια απάντηση... Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μου απαντάει ότι δεν μπορεί να την βρει και για αυτό δεν μου έχει απαντήσει... ΟΚ λέω θα περιμένω... Αφού περνάει κάνα 2ωρο ακόμα και δεν μου απαντάει ούτε σε τηλέφωνο ούτε σε μήνυμα μου στέλνει ένα μήνυμα ότι είναι σε συνάντηση και δεν μπορούσε να απαντήσει και ότι ακόμα δεν την έχει βρει...
Με τα πολλά μετά από κάνα μισάωρο ακόμα με παίρνει τηλέφωνο μου λέει ότι την βρήκε και ότι δεν μπορεί στις 12 αλλά στη 1.... Κανένα πρόβλημα λέω κανόνισε το!
ΟΚ! Χαρούμενος λοιπόν που επιτέλους μετά από 20 μηνύματα και 5 τηλέφωνα το κανονίσαμε!
Στις 12:30 το βράδυ μήνυμα... Συγγνώμη αλλά η Χριστίνα δεν θα μπορέσει να έρθει καλό βράδυ! Και μένω μαλάκας! Τις απαντάω συγγνώμη αλλά 12:30 που με πακετώνεις τι υποτίθεται ότι θα κάνω? Που θα βρω τέτοια ώρα κοπέλα? είναι σοβαρό από τέτοιο γραφείο να πακετώνει τον πελάτη τέτοια ώρα και να μην προσφέρει καν κάποια εναλλακτική λύση? και μου απαντάει... Δεν σε κρέμασε το γραφείο, η Χριστίνα σε κρέμασε(1ο εγκεφαλικό) και δεν έχω καμία κοπέλα διαθέσιμη! (2ο εγκεφαλικό) Καλό βράδυ
Κρίμα και από τις φωτό και τα σχόλια ήθελα πολύ αυτό το κορίτσι!!! Κρίμα
Δευτέρα μεσημεράκι τελειώνω την δουλειά και τηλεφωνάκι για Χριστίνα να κανονίσω για το βράδυ να το έχω έτοιμο, είχα διαβάσει και καλά σχόλια και το περίμενα πως και πως... Μυνηματάκι λοιπόν και ζητάω ραντεβού για τις 12 το βράδυ... περιμένω κάνα 2ωρο καμια απάντηση... Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μου απαντάει ότι δεν μπορεί να την βρει και για αυτό δεν μου έχει απαντήσει... ΟΚ λέω θα περιμένω... Αφού περνάει κάνα 2ωρο ακόμα και δεν μου απαντάει ούτε σε τηλέφωνο ούτε σε μήνυμα μου στέλνει ένα μήνυμα ότι είναι σε συνάντηση και δεν μπορούσε να απαντήσει και ότι ακόμα δεν την έχει βρει...
Με τα πολλά μετά από κάνα μισάωρο ακόμα με παίρνει τηλέφωνο μου λέει ότι την βρήκε και ότι δεν μπορεί στις 12 αλλά στη 1.... Κανένα πρόβλημα λέω κανόνισε το!
ΟΚ! Χαρούμενος λοιπόν που επιτέλους μετά από 20 μηνύματα και 5 τηλέφωνα το κανονίσαμε!
Στις 12:30 το βράδυ μήνυμα... Συγγνώμη αλλά η Χριστίνα δεν θα μπορέσει να έρθει καλό βράδυ! Και μένω μαλάκας! Τις απαντάω συγγνώμη αλλά 12:30 που με πακετώνεις τι υποτίθεται ότι θα κάνω? Που θα βρω τέτοια ώρα κοπέλα? είναι σοβαρό από τέτοιο γραφείο να πακετώνει τον πελάτη τέτοια ώρα και να μην προσφέρει καν κάποια εναλλακτική λύση? και μου απαντάει... Δεν σε κρέμασε το γραφείο, η Χριστίνα σε κρέμασε(1ο εγκεφαλικό) και δεν έχω καμία κοπέλα διαθέσιμη! (2ο εγκεφαλικό) Καλό βράδυ
Κρίμα και από τις φωτό και τα σχόλια ήθελα πολύ αυτό το κορίτσι!!! Κρίμα
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 24, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Δεν έγινε η συνάντηση
Διάρκεια
Δεν έγινε η συνάντηση
Κόστος €
0
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
Πίπα
Δεν έγινε η συνάντηση
Extra ball
Δεν έγινε η συνάντηση
V
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Και παρόλο το πακέτο που έφαγα ήμουν ευγενικός μέχρι και το τελευταίο γεια... Ήμουν απογοητευμένος αλλά κρατήθηκα και ούτε φώναξα ούτε έβρισα!!
Και τελευταίο το να προσπαθείς να μειώσεις ένα άτομο ώστε να κάνεις τον ίδιο και την κριτική του αναξιόπιστη είναι καλή τακτική λέγεται character kill και δεν πιάνει εδώ... Μίλα μου με γεγονότα και πες μου έστω και ένα ψέμα που είπα
Και τελευταίο σας είχα δώσει ραντεβού σε ξενοδοχείο... οπότε όσο να ναι κάτι έξοδα τα είχα άλλα δεν είναι τα λεφτά το θέμα... το θέμα είναι ότι είχα αποφασίσει να χαλάσω λεφτά για να περάσω καλά και δεν πέρασα... τόσο απλά...
Αν η τηλεφωνήτρια δεν εχει κάποια που να φέρνει προς την κοπέλα του ακυρωθέντος ραντεβού. εχει εντολή να μην προτείνει οτι ναναι.
Η απαίτηση σου να μπεις στο βιπ αλλιώς θα βάλεις κακιά κριτική ειναι ο εκβιασμός.
Οσο για το ξενοδοχείο που λες θες να πεις οτι είχες πάει και είχες κλείσει δωμάτιο μία ώρα και νωρίτερα ?
Και λες δεν μου πρότειναν άλλη κοπέλα που να βρω τώρα σε άλλο γραφείο ? Αν σου προτείναμε κάποια που δεν σαρεσει θα έλεγες ξανά με πακέτωσαν.
Εχεις την απαίτηση να βρεις κοπέλα απο το γραφείο μας οταν το γραφείο μας κλείνει στις 2 , ενώ δεν εχεις απο όλα τα άλλα γραφεία κλείνουν στις 5-6 η και καθόλου.
τα οποία και δικαιολογείς ενώ εμας μας καταδικάζεις. Το θεωρείς λογικό ?
Απλά αυτος που προσπαθεί να δημιουργήσεις εντυπώσεις. εισαι εσύ.
και κάτι ενημερωτικό,
Από σημερα διώξαμε την Χριστίνα γιατι ειχε την απαίτηση και να ανεβάσει την τιμή (αποδεκτό μεν) αλλά και να κάνει τα δικα΄της ραντεβού που τα κλείνει στα 400-500 εις βάρος των ραντεβού του γραφείου .
Οποιου του κάνει αυτή η τιμή ας πάει να την βρει.