Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 4 10 0.5
Call Girls 13 June, 2017 914
ΤΡΑΓΙΚΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

1.5
Συμπεριφορά/Social time

1.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

0.5
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο με στυλακι χιλίων καρδιναλλίων. Ψυχρή έφυγε για ντουζ. στο σεξ ήταν παντελώς παγωμένη, δε φιλούσε, δε συμμετείχε απλά γέμιζε το κρεβάτι περιμένοντας να τελειώσει η ώρα να πάρει τα λεφτά και να φύγει. Ξύνιζε αν ζητούσα κάτι και έδειχνε ότι μου έκανε χάρη που ήταν εκεί...απλά τραγική....το χειρότερο για το τέλος...ενώ ετοιμαζόμουνα να τελειώσω μου ξεκαθάρισε ότι δε δέχεται χύσιμο στο στόμα άλλα ούτε πάνω της κι όταν την ρώτησα "τοτε που αλλού" μου υπέδειξε το σεντόνι ή την πετσέτα. Έφυγε με στυλ "χάρη σου έκανα που ήρθα". επικοινώνησα με το γραφείο για να αναφέρω τι έγινε κι η κοπέλα μου είπε ότι ακούει το περιστατικό αλλά δεν είναι αυτή υπεύθυνη για αυτά τα θέματα...σκέφτηκα να πάρω τον οργανισμό προστασίας του καταναλωτή μήπως και ήταν αυτοί πιο εξυπηρετικοί αλλά απλά έκλαψα τα 180, έριξα 2 καντήλια και το άφησα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 25, 2017
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
180
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Οχι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
BDSM Types of play
Edgeplay
Απάντηση ιδιοκτήτη 30 August, 2017

Λυπούμαστε που δεν έβαλε μυαλό η συγκεκριμένη και φυσικά για το αποτυχημένο σας ραντεβού , την διώξαμε οριστικά απο το γραφείο μας, αν θέλει να προσφέρει υπηρεσίες ντέλου να πάει εκεί να δουλέψει.
Οσο για την τηλεφωνήτρια εχεις άδικο, κάνει την δουλειά της που ειναι να δίνει πληροφορίες και να κανονιζει ραντεβού οσο καλύτερα μπορεί.
Δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες , το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να μεταφέρει τα παράπονα σε εμένα και να αποφασίσω εγώ τι θα γίνει.
Σας ευχόμαστε να μην σας ξανατύχει κοπελα που δεν τιμάει τα λεφτά που της δίνετε.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 August, 2017
Έπρεπε να της τα δώσεις στα μαλλιά της μαλακισμένης
P
patouses
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση