Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10 0.5
Call Girls 09 January, 2021 1349
ναι μεν αλλά....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

6.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Συνηθισμένος στα city tour, είπα να δοκιμάσω κι εγώ ένα call girl μετά από πολύ καρό. Η βαθμολογία μου είναι σε σύγκριση με άλλα call girl και όχι συγκρινόμενη με ένα city tour (διαφορετικά θα ήταν πιο χαμηλή).
Ευγενική κοπέλα, με όμορφο σώμα. Αυτό που βλέπετε πραγματικά αυτό είναι. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι μιλάει συνέχεια με το "αγάπη μου", ναι αγάπη μου, ότι θες αγάπη μου, κ.λ.π. Το ντύσιμό της με χάλασε λίγο. Ήταν ντυμένη με διάφανο κορμάκι και μίνι φούστα που σχεδόν δεν ήταν φούστα. άσχημα πρόστυχο ντύσιμο. Το δώρο της το ζήτησε στην αρχή και με ξενέρωσε.
Δεν φιλάει και δεν δέχεται δάχτυλα, λίγο μόνο στο κωλαράκι της αλλά κι αυτό έξω-έξω. Σε αφήνει να της χαιδέψεις το μουνάκι αλλά μέχρι εκεί. Αυτό με χάλασε αρκετά. Ήταν και στεγνή τελείως. Ήμουνα ο πρώτος της πελάτης για τη μέρα απ' ότι μου είπε.

Στο ψητό τώρα, πίπα μέτρια. Πήρα το κωλαράκι της το οποίο είναι δουλεμένο, όχι υπερβολικά αλλά αρκετά. Από συμμετοχή μέτρια.
Στην αρχή είπα να πάω 2 γύρους με 20 ευρώ αλλά το μετάνιωσα και έμεινα στον 1.

Εντύπωση μου έκανε το γραφείο που στο τέλος με πήρε τηλέφωνο να δει αν όλα πήγαν καλά κι όπως ήθελα.

Νομίζω ότι θα μείνω στα City Tours....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 03, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100