Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 10 10 0.5Εξαιρετική
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η κοπέλα είναι πολύ καλή. Η συννενόηση με το γραφείο άριστη. μου είπε σε μισή ώρα γιατί ζήτησα εγώ σε ξενοδοχείο στα ΒΠ και ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Ευγενέστατη και πολύ φιλική. Αδύνατο σημείο είναι μόνο το πρόσωπο και η πλαστική στο στήθος που εμένα δεν μου αρέσει. Αλλα το πρόσωπο είναι υποκειμενικό. Εχει φτιάξει και τα χείλη της αλλά αυτο καλό είναι!
τα 100 περιλαμβάνουν πολύ απλό προγραμμα. Στα μείον είναι οτι πρέπει να κάνεις πράξεις συνέχεια με τα εξτρα αλλά μόλις καταλήξεις είναι πολύ καλή. Η πίπα της απλά απίθανη!!! η συμμετοχή γενικα άριστη και γενικά δεν κλαίς τα λεφτά σου. και είναι και πεντακάθαρη.
είναι πολύ ανοιχτή και ευχαριστη στη κουβέντα αλλά χωρίς να θέλει να ροκανίσει χρόνο.
Πολύ καλή σχέση τιμή-υπηρεσίας ακόμα και με τα εξτρα ειδικά αν λάβεις υποψιν τί κυκλοφορεί!
Ευγενέστατη και πολύ φιλική. Αδύνατο σημείο είναι μόνο το πρόσωπο και η πλαστική στο στήθος που εμένα δεν μου αρέσει. Αλλα το πρόσωπο είναι υποκειμενικό. Εχει φτιάξει και τα χείλη της αλλά αυτο καλό είναι!
τα 100 περιλαμβάνουν πολύ απλό προγραμμα. Στα μείον είναι οτι πρέπει να κάνεις πράξεις συνέχεια με τα εξτρα αλλά μόλις καταλήξεις είναι πολύ καλή. Η πίπα της απλά απίθανη!!! η συμμετοχή γενικα άριστη και γενικά δεν κλαίς τα λεφτά σου. και είναι και πεντακάθαρη.
είναι πολύ ανοιχτή και ευχαριστη στη κουβέντα αλλά χωρίς να θέλει να ροκανίσει χρόνο.
Πολύ καλή σχέση τιμή-υπηρεσίας ακόμα και με τα εξτρα ειδικά αν λάβεις υποψιν τί κυκλοφορεί!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 16, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €
20
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
T
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 June, 2012
Καλή σχέση τιμή - υπηρεσίας???? Πλάκα μας κάνεις έτσι????
M
motofcd
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: