Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 2 10 0.5
Call Girls 16 December, 2017 879
Eργαλείο από τα λίγα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Τελευταία συνάντηση με yana πριν 10 μέρες περίπου. Με την κοπέλα έχουμε συναντηθεί ξανά και από προηγούμενα tours, οπότε υπάρχει οικειότητα και καλή επικοινωνία.

Αυτά που ισχύουν γενικά για την εμφάνισή της είναι τα εξής:
Οι φωτογραφίες είναι ΠΟΛΥ επεξεργασμένες με photoshop, με αποτέλεσμα την πρώτη φορά σχεδόν να νόμιζα πως μου είχε έρθει λάθος κοπέλα. Το πρόσωπο κάπως "πρησμένο" με ευδιάκριτες επεμβάσεις botox και έντονη πλαστική στα χείλια. Παραμένει γλυκιά και σέξυ, αλλά όχι όσο φυσικά όμορφη φαίνεται στις φωτογραφίες.
Από βυζια και κώλο ισχύουν αυτά που φαίνονται στις φωτο, το στήθος πολύ στητό και μαλακό, με αρκετές πιθανότητες να είναι φυσικό. Ο κώλος σε τέλειο μέγεθος, αρκετά σφιχτός και με τέλειο σχήμα βγαλμένο από τσόντα, ειδικά στα 4. Το μόνο που διαφέρει από τις φωτο και χαλάει λίγο την συνολική εικόνα του κορμιού, είναι τα extra κιλάκια συσσωρευμένα στην κοιλιά και η κυταρρίτιδα εκεί γύρω. Κατά τα άλλα αψεγάδιαστο το κορμί.

Στα του αγώνα, η κοπέλα είναι πολύ επαγγελματίας με την καλή έννοια! Δεν δείχνει λεπτό πως βαριέται, βγάζει ρεαλιστικά βογγητά, και φαίνεται να καυλώνει και να ευχαριστιέται την δουλειά της. Παίρνει και μόνη της πρωτοβουλίες, αλλά εγώ γενικά δεν είμαι του στυλ αυτού και το αποφεύγω. Την άλλαζα συνήθως 3-4 στάστεις με την αγαπημένη μου στα 4 εννοείται, με θέα τον υπεργαλαξιακό κώλο. Έχει δεχτεί και 2 extra ball σε μία από τις συνεδρίες μας! Και κάθεται πάντα λίγο παραπάνω χωρίς να κοιτάει το ρολόι!

Η πίπα ίσως να είναι το αδύνατο της σημείο για κάποιον που γουστάρει extreme καταστάσεις (dt, mouth fucking κτλ) αλλά για μένα, που προτιμώ τις αερόπιπες μακράν από τις ουλές απ΄το ακονισμένο δόντι, ήταν ιδανική εμπειρία. To μόνο που χάλασε και μένα, είναι ότι δεν περιποιείται την γύρω περιοχή, και αρνήθηκε ευγενικά όλες τις παροτρύνσεις μου για κάτι τέτοιο.

Στο social πολύ καλή, φαίνεται ώριμη και συνειδητοποιημένη κοπέλα και μιλάει αγγλικά σε σχετικά καλό επίπεδο.

Τώρα για το αν θα τι ξανασυναντούσα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με βασικότερο την τιμή, καθώς κάθε φορά που έρχεται φαίνεται να αυξάνεται το κασέ της κατά ενα 20 άρικο. Στα 140 σίγουρα ναι!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 06, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
160
Service Style