Αναζήτηση

Yasmin Studio Girl

February 08, 2017
Yasmin    Studio Girl

Πληροφορίες

Πόλη
Studio που εργάζεται / εχει εργαστει

Yasmin Studio Girl 1

User reviews

2 reviews
Overall rating
 
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.3(2)
Εμφάνιση σώμα
 
8.8(2)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0(2)
Συμμετοχή
 
10.0(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(2)
Καθαριότητα χώρου
 
9.8(2)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
10.0(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.8(2)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
ΜΙΛΦΑΚΙ
Overall rating
 
9.4
ξανθο μιλφ ρουμανιας, εμφανιση με + και - αναλογα με τα γουστα του καθενα, χωρις πλαστικαριες

σερβις πολυ καλο, με συμμετοχη, δεκτικη, σε παροτρυνει και ενθαρρυνει, θετικες πρωτοβουλιες, εκφραζει ευχαριστηση, διαφορες στασεις κλασικη doggy κτλ, διαφορα προκαταρκτικα πριν το κυριως πιατο, καλη περιπτωση, ηρεμη με το χρονο, πιανουν τοπο τα λεφτα σου.

ο χωρος φροντισμενος και καθαρος, εξοπλισμένος με ολα τα απαραιτητα

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
ηλια ηλιου 82
Ημερομηνία
June 30, 2017
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
Με σκούφο
A
52 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Λινα Γιασμιν
Overall rating
 
9.4
Lina-Jasmine

Εμφάνιση όπως στις φωτο. Χαμογελαστή και πρόσχαρη με χιούμορ και καλή διάθεση. Μού είπε εξαρχής άλλωστε ότι δεν βιάζεται. Με ρώτησε μάλιστα τα γούστα μου καθώς ήταν η πρώτη μας φορά. Στο σέρβις καλό στοματικό με τεχνική και διάρκεια, και με περιποίηση στα πέριξ. Γλωσσική δεξιοτεχνία. Αγγίγματα και χαϊδέματα πολλά. Δεν της αρέσουν οι δακτυλοσκοπήσεις. Χάρηκε με την γλωσσική μου περιποίηση. Προκαταρκτικά μεγάλης διαρκειας. Βυζάγματα, χουφτώματα. Παρολίγο να τελειώσω. Τη σταμάτησα, και συνέχισα εγώ μόνο τα προκαταρκτικά αλλά με τα τριψίματα και με ό,τι είχε προηγηθεί κινδύνευα με το σφύριγμα της λήξης. Τελικά, δοκιμάσαμε στα 4 (καλό στήσιμο) με μεταβαλλόμενους ρυθμούς και έληξε η θετικότατη εμπειρία. Λίγη κουβέντα όπου εκφράσαμε την αμοιβαία μεγάλη ευχαρίστηση μας και αποχώρηση. Θεωρώ ότι ήταν μια επιτυχημένη εμπειρία, με συμμετοχή, πρωτοβουλία, εργατικότητα, και ειλικρινή διάθεση και συμπεριφορά. Φαινόταν στα λόγια, τις πράξεις, και τις εκδηλώσεις της Λίνας, είχαν ρεαλισμό και αλληλοσυνέπεια δλδ.

Ο χώρος της Ορχιδέας (Β19) αρκετά καλά εξοπλισμένος, και καθαρός, όπως στις φωτο.

Σημ. Τις μερικές μέρες που είχαν προηγηθεί ήμουν ανενεργός. Αισθανόμουν σε εξαιρετική φόρμα. Την παραμονή μού ακυρώθηκε ένα ραντεβού, και αυθημερόν προσπάθησα αλλά δεν μπορούσα να κλείσω άλλο ραντεβού. Δεν ήμουν σε καλή ψυχολογία πριν τη Λίνα δλδ. Εξάλλου, για τη Λίνα είχα διαβάσει καλά λόγια, αλλά δεν μού είχε κολλήσει στο μυαλό (κακώς!). Ουσιαστικά πείστηκα όταν φλάσαρα από μια άσχετη κουβέντα. Έτσι και αποφάσισα να πάω. Τα έγραψα αυτά για να δηλώσω τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η συνάντηση, γι αυτό και αναφέρω ότι ήταν 100% επιτυχημένη η εμπειρία με τη Λίνα. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία λεπτομέρεια του στυλ «μού έκανε το Α, και δεν μού έκανε το Β»

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Βουρβαχη 19 Ορχιδέα
Ημερομηνία
April 24, 2017
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0