Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10 0.5ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Βαθμολογία
1.0
ΈΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ. ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΗΜΈΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΊ ΜΙΑ ΏΡΑ ΝΩΡΊΤΕΡΑ Η ΤΣΑΤΣΆ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ. Οκ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΏ ΠΆΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΩΝΑΣΙΟ. ΜΕΤΆ ΤΗΣ ΔΊΝΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΊΟΥ.ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ. ΠΈΝΤΕ ΛΕΠΤΆ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ Η ΤΣΑΤΣΆ ΚΑΙ ΜΜΟΥ.ΛΈΕΙ ΤΡΆΚΑΡΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ Ο ΟΔΗΓΌΣ ΚΑΙ Η ΚΕΛΛΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΊΛΩ ΆΛΛΗ. ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΠΛΉΡΩΣΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΈΦΥΓΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΓΡΑΦΕΊΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΔΩ.
Σχόλειο Αντμιν:
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα στην συγκεκριμένη περίπτωση,
αλλά να ξέρεις ότι είναι κάτι που συμβαίνει.
Σίγουρα συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο athensgirls.gr
Σχόλειο Αντμιν:
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα στην συγκεκριμένη περίπτωση,
αλλά να ξέρεις ότι είναι κάτι που συμβαίνει.
Σίγουρα συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο athensgirls.gr
Πληροφοριες
Ημερομηνία
April 29, 2015
Πόλη
ΑΘΉΝΑ
Επικοινωνία- συνενόηση
Πολύ εύκολη
Οι φωτογραφίες ειναι
Δεν ξέρω / Δεν έγινε η συνάντηση
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;
Όχι
Τηρήθηκε το κόστος;
Δεν ξέρω / Δεν έγινε η συνάντηση
P
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Ομως μιας και το σηγγεκριμμενο γραφειο το ξερουμε πολυ καλα και ολες οι κριτικες του ειναι 10 εχοντας τα καλυτερα λογια για την εξυπηρετηση του , μηπως θα επρεπε να σκεφτεις οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να εγινε κατι που να μην μπορουσε να γινει το ραντεβου? Οσο για την Τσατσα που αναφερεις ολοι γνωριζουμε οτι ειναι απο τις πιο ευγενικες και εξυπηρετικες κοπελες.
Σχόλιο Αντμιν : Εγγυώμαι εγώ ότι δεν εχει σχέση, αν είχε θα είχε πάρει το πούλο.
Σχόλιο Αντμιν :
Δεν είναι για γέλια, μας εκθέτεις στα ζαβά,
που επειδή είναι όλοι νταβάδες εκεί μέσα νομίζουν ότι και όλοι οι υπόλοιποι ειναι σαν τα μούτρα τους.