Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10 0.5
Call Girls 26 July, 2014 863
Ζανέτ, η Τσέχα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Μεσημεριανή συνάντηση με την Τσέχα Ζανέτ, εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και 5’ πριν την ώρα του ραντεβού χτύπαγε ήδη την πόρτα του δωματίου. Μπήκε αεράτη στο δωμάτιο, φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα και flat πέδιλα. Από τις φωτογραφίες περίμενα να συναντήσω μια πιο αυστηρή και «σοβαρή» κοπέλα, αλλά ευτυχώς αποδείχτηκε -εκτός των άλλων- χαμογελαστή και ευχάριστη.

Μετά από σύντομες συστάσεις (μιλάει καλά Αγγλικά), μπήκε για μπάνιο και σύντομα ξάπλωσε δίπλα μου τυλιγμένη με την πετσέτα της. Ξετυλίγοντάς τη, επικεντρώθηκα στο εντυπωσιακό στήθος της! Μεγάλο και απαλό, όπως στις φωτογραφίες. Ξεκίνησα να το γλύφω και οι ρόγες γρήγορα ανταποκρίθηκαν. Δεν φιλάει με γλώσσα, οπότε δεν επέμενα και επικεντρώθηκα αλλού.

Σώμα με περιττά κιλά, σχετικά ομοιόμορφα κατανεμημένα όμως. Οι φωτογραφίες δεν λένε την απόλυτη αλήθεια, κυρίως λόγω γωνίας λήψης. Ένα μεγάλο τατουάζ κοσμεί τη μισή της πλάτη.

Στα του αγώνα, ξεκίνησε με μια καλή πίπα με σωστά συγχρονισμένη χρήση χεριού, το οποίο της το απομάκρυνα. Της ζήτησα να το πάρει βαθιά και τα κατάφερε σχετικά. Δεν μπόρεσε να το εξαφανίσει αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες να το πάρει όσο πιο μέσα μπορούσε. Αυτό που προτιμά είναι να επικεντρώνεται στο κεφάλι με μαεστρικές κινήσεις της γλώσσας.

Επακολούθησαν διάφορες στάσεις μέχρι το τέλος του 1ου γύρου, με τη Ζανέτ να συμμετέχει ενεργά και μάλιστα προσπαθώντας να γαντζώνεται από το σεντόνι ή το κεφαλάρι του κρεβατιού ώστε να αυξάνει την ένταση και την δύναμη του σφυροκοπήματος!
Ο πρώτος γύρος τελείωσε κάπου στο 20’ οπότε μετά από ντουζάκι και σύντομη κουβέντα, ξεκίνησα να της αγγίζω και σύντομα βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της να τη γλύφω. Φάνηκε να της αρέσει, άρχισε να υγραίνεται αρκετά και μετά από λίγο μου ζήτησε να την γαμήσω. Πέρασμα προφυλακτικού λοιπόν και ξεκίνημα δυνατό και έντονο. Έδειξε να αφηνιάζει, ανασήκωσε την μέση της με το μαξιλάρι, τα χέρια της στον τοίχο για αντίσταση και άρχισε να σπρώχνει και αυτή. Διπλό σφυροκόπημα λοιπόν, πολύ δυνατό, με τη Ζανέτ να ζητάει κι άλλο, μη σταματώντας καθόλου. Καυλωτική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, η οποία συνεχίστηκε και σε άλλες στάσεις.
Ιδιαίτερη μνεία, αξίζει ο κώλος της. Μεγάλος και αφράτος, με μια λέξη κωλάρα… Στα τέσσερα γέμιζε όλο το οπτικό μου πεδίο και αντέχει σε έντονο και δυνατό σεξ με spanking.
Αποφάσισα να τον δοκιμάσω για λόγους πληρότητας της δοκιμήs (θυσιάζομαι για το forum…). Με λίγο σάλιο, σιγά-σιγά μπήκα και η Ζανέτ έδειξε να θέλει σκίσιμο και από τον κώλο. Δυνατά και έντονα λοιπόν, με αυτή να χαιδεύει το μουνάκι της και εγώ να την κρατώ γερά από τα καπούλια και να την σκίζω. Άντεξε για αρκετά λεπτά σε αυτούς τους ρυθμούς αλλά κάποια στιγμή μου ζήτησε να σταματήσουμε και ανέλαβε δράση με το στόμα της…

Συνοψίζοντας, η Ζανέτ μου θύμισε την Κεντροευρωπαία τουρίστρια που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει σε κάποιο νησί. Θα πίνανε αρκετές μπύρες και μετά θα πηδιόντουσαν δυνατά στο δωμάτιο. Δεν νομίζω ότι κάνει για gfe καταστάσεις, φάνηκε να της αρέσει το δυνατό σεξ και ψάχνει να περάσει και αυτή καλά. Επίσης, δεν θα ταιριάξει μάλλον με λεπτεπίλεπτους συναγωνιστές λόγω σωματοδομής. Κλείνοντας, η Ζανέτ είναι μια τίμια πρόταση για όσους ψάχνουν γυναίκες με βυζάρες και κωλάρα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μοντελάκι, έχει καμπύλες, ψωμάκια και κοιλίτσα, αλλά ξέρει να γαμιέται. Η τιμή της για πλήρες πρόγραμμα όμως είναι υψηλή, στα 170Ε υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες…

Να περνάτε καλά

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 28, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
70 (Λόγω δοκιμής)