Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10 0.5
Call Girls 09 January, 2021 842
ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΩΡΑ........
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ
ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΝΝΕΤ.
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙ αλλα μου ειχε πει οτι εχει και μια καινουργια την ΖΑΝΝΕΤ αλλα ειπα ασε τωρα που να μπλεκουμε με καινουργιεσ και πηρα κτι σιγουρο.
τωρα που την πηρα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο.........μιλαμε η κοπελα δεν παιζετε. κοντουλα περιπου 1,60-1,65 με ενα απιστευτο βυζακι και το μεγαλο ατου της η κολαρα της.
μπαινει μεσα την κερναω μια μπυρα και καθομαστε για το social time το οποιο ηταν παρα πολυ καλο η κοπελα δηλωνει ΓαλλοΜαροκινη και πρεπει να ειναι κιολας.
Ντουζακι και μπαινει κατευθειαν στο ψητο.... τσιμπουκι αψογο με πολυ σαλιο deep throat και χωρισ καθολου χερια το οποιο δεν το αφηνει με τιποτα ....στα 4 η θεα ειναι καταπληκτικη και οταν πηγαινα να τελειωσω γυρναει και γινεται η καταθεση μεσα στο στομα της την οποια και εφτυσε αμεσως στο μπανιο... ντουζακι κααι δευτερος γυρος ο οποιος ηταν εξισου φανταστικος...ενα τσιγαρο ντυσιμο φιλακι και ζεστος χαιρετισμος.

Υ.Γ το γραφειο οπως παντα αψογο και εξυπηρετικοτατο... και ειναι μεγαλο ατου το οτι ολες οι κοπελες κατεβηκαν στα 100Ε το οποιο μπορει να φτασει τα 100+20+20+20 αλλα πιστευω οτι με ενα καλο deal με το γραφειο βγαινει πολυ καλα και οικονομικα...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 05, 2011
Πόλη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Χώρα
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €