Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 3 10 0.5
Studio Girls 05 February, 2017 8245
Zanet full program
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Tρίτη φορά με Zanet, αυτή τη φορά στο De Paris που δεν έχω ξαναπάει.

Μεγάλος χώρος, αισθησιακός ημιφωτισμός και μοντέρνα έπιπλα και διακόσμηση.

Η υπηρεσία από τις πιο ωραίες που έχω δει σε στούντιο. Μου δείχνει τις κοπέλες και μου λέει τα προγράμματα. Μου αναφέρει για το πρόγραμμα των 100 το οποίο περιλαμβάνει 30 λεπτά στο δωμάτιο με ελεύθερο στοματικό.

Επιλέγω τη Ζανετ, δίνω το 100αρικο και παω στο δωμάτιο. Εκεί έγινε ένα φαουλ το οποίο δικαιολογεί και το 7,5 στη συμπεριφορά υπηρεσίας.
Μου λέει : "Για πες τώρα θέλεις πρόγραμμα μισής ώρας ή ελεύθερο στοματικό?"
Της απαντώ με απογοητευμένο ύφος "Ωχ, γιατί μου άρχισες τις πονηριές τώρα ενώ πήγαιναν όλα τόσο ωραία?"
Μου χαμογελάει αμυντικά και απαντάει "Καλά, καλά, η Ζανέτ είναι πολύ άνετη, θα τα βρείτε σίγουρα χωρίς πρόβλημα"

Μετά από πεντάλεπτο μπαίνει η Ζανετ στο δωμάτιο. Στο γρήγορο τα τι κάνεις, τι ράνεις και βουρ στον αγώνα. Μπαλαμουτιάζω κωλάρα και βυζάρες και εκείνη αρχίζει τα γλωσσόφιλα αρχικά με δισταγμό, αλλά αφού είδε ότι τα δέχομαι με ευχαρίστηση, εντελώς ελεύθερα.

Αμέσως αρχίζει και μια πίπα ξεσκούφωτη με πάθος. Το μόνο αρνητικό το οποίο είχα ξεχάσει είναι ότι βάζει αρκετό δόντι από μόνη της, και χρειάζεται καθοδήγηση για να το προσέχει. Κατά τα άλλα όλα τέλεια. DT και περιποίηση γύρω περιοχές χωρίς τσιγγουνιές.

Κάποια στιγμή μου λέει : Eίδες που σου κάνω τέτοια πίπα χωρίς προφυλακτικό? Θέλω και γω να μου γλύψεις το μουνί μου!"
Μένω παγωτό και της λέω " Γενικά δεν το πολυ κάνω αυτό.."
Επέμεινε λίγο αλλά είδε ότι δεν.. και το άφησε. Πάντωε αυτό έδειχνε ότι καβλώνει πραγματικά και γουστάρει.

Μετά από 10λεπτη στοματική περιποίηση την παίρνω ιεραποστολικό και μετά στα 4. Ένα αρνητικό της κοπέλας είναι ότι είναι αρκετά χαλαρή, αλλά χαλάλι της, αφού έχει θέα αυτή την κωλάρα και έχει τόσο καυλωτική συμπεριφορά. Κατάθεση στο σώμα της μετά από δικιά της προτροπή, πεντάλεπτη κουβεντούλα και αποχώρηση.

Σίγουρα θα την επισκεπτόμουν ξανά και το τίμησε το 100αρικο και με το παραπάνω.

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
λ Αθηνων 204 (Studio De Paris)
Ημερομηνία
September 14, 2017
Βάρδια
Πρωινή
Τιμή €
100
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα