Αναζήτηση

Zanna

October 29, 2012
Zanna

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.0(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0(1)
Already have an account? or Create an account
ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Overall rating
 
7.9
Λοιπόν, η Ζάννα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Καταρχάς, οι φωτό είναι ψευτικές και η ηλικία της μεγαλύτερη απο αυτήν που δηλώνει-δηλώνει 32 αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 35-36.
Είναι όμως γυναικάρα! Το πρόσωπο της είναι καλό. Είναι ξανθιά, με ανοιχτόχρωμα μάτια. Το σώμα της όμως είναι φωτιά. Βάζει άνετα κάτω γκόμενες όπως Κατερίνα και Αλεξάνδρα από GGE. Έχει μεσαίο προς μεγάλο στήθος, το οπόιο είναι καλοσχηματισμένο και σφριγηλό-και ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ. Ο κώλος της είναι τουρλωτός, ευμεγεθής χωρίς όμως να είναι χοντρός. Έχει ύψος γύρω στο 1,70 και τα κιλά του σώματος της είναι αρμονικά κατανεμημένα. Ίσως να έχει 3-4 κιλά παραπάνω απ΄το ιδανικό. Είναι ο ορισμός του γυναικείου σώματος. Είναι ενα καμπυλωτό σώμα που αν το αντίκρυζα 7-8 χρόνια νωρίτερα θα του έβαζα το 10ράκι.
Γενικώς το δέρμα της είναι λευκό, χωρίς όμως να έχει αυτό το ενοχλητικό χλωμό στοιχείο. Αν θυμάμαι καλά, είναι από την Ρωσία.

Τώρα τα αρνητικά...Βασικό αρνητικό για τα δικά μου γούστα είναι ότι δεν μου επέτρεψε να της κάνω γλειφομούνι!!! Πρωτοφανές! Θέλει λέει να νοιώθει οικειότητα για να το επιτρέψει. Πρω-το-φα-νες!!! Αυτό με ξενέρωσε απίστευτα. Δεν της ζήτησα πρωκτικό, αλλά αν δεν αφήνει το γλειφομούνι...λέτε να αφήνει το πρωκτικό;
Όυτε φιλιά παίζουν, αλλά ούτε είναι pse φάση η γκόμενα. Άρα τι μένει; Ένα απλό, από άποψη συμμετοχής, σεξ. Υπόψιν ότι δεν κάνει ούτε πίπα χωρίς σκούφο. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι και οι στεναγμοί της κατά τη διάρκεια του σεξ που μου φάνηκαν όχι ψεύτικοι, αλλά γελοίοι!
Είναι σαν να έχεις στο κρεββάτι σου μία lamborghini, αλλά με μηχανή lada, όπως έγραψε σε πρόσφατη κριτική για άλλη γκόμενα ο MORBID 7.

Δεν πρέπει όμως να παραλείψω ότι έμεινε μαζί μου συνολικά 1 ωρα και 20 λεπτά παρόλο που η συμφωνία ήταν για μία ώρα-δεν κοίταζε το ρολόι σαν την συντριπτική πλειοψηφία των call girls.

Να ξέρετε ότι θέλει να σας τσεκάρει πριν σας συναντήσει. Έμεις συναντηθήκαμε έξω απο το Ωνάσειο και απο εκεί πήγαμε με το αμάξι της στο Lacoba.

Να ξέρετε ότι στο εμφανισιακό κομμάτι δεν χρειάζεται να είναι κανείς οπαδός των milf για να του αρέσει διότι είναι Γυναικάρα με Γ κεφαλάιο. Εγώ που δεν έχω προτίμηση για milf δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα το μεγάλο είναι η συμμετοχή της. Αν κάποιος θεωρεί πως μπορεί να την κουμαντάρει καλύτερα και να επιβάλλει τα θέλω του (σε λογικά πλαίσια εννοώ), τότε ας δοκιμάσει. Είναι πιθανό πως αν πάει κάποιος με την Ζάννα 2-3 φορές, να μπορεί να την "ξεκλειδώσει". Αλλά δεν τον κόβω κιολας και εγώ μάλλον δεν είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 28, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΣ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ψεύτικες / Άλλη κοπέλα
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
P
16 reviews
Report this review Comments (3) | Was this review helpful? 3 0