Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10 0.5
Call Girls 14 February, 2017 6142
Τίμια επιλογή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η Ζέτα είναι μία γυναίκα πάνω από 35, η οποία κρατιέται πολύ καλά για την ηλικία της. Σώμα πολύ καλό αν και είναι λίγο χαλαρό στην κοιλιά μάλλον λόγω γέννας. Μαυρισμένο με πολύ ωραία οπίσθια και πόδια. Φυσικό στήθος (κανονικό μέγεθος) και αρέσκεται πολύ να της τραβάνε τις ρόγες.
Στο social είναι τρομερή σε κάνει να αισθανθείς άνετα και σε ξεαγχώνει αμέσως. Χαμογελαστή και εύχαρη κοπέλα.
Στο σέξ είναι εκπληκτική, ιδρώνει με το παραπάνω την φανέλα και τιμά τα λεφτα που της δίνεις. Κινείται σε PSE. Παίρνει πρωτοβουλίες, και κοιτάει να δει τι σου αρέσει για να σε ικανοποιήσει. Επίσης σου λέει τι της αρέσει έτσι ώστε εαν θες να την ανάψεις περισσότερο και να ανέβει το σεξ σε 'αλλο επίπεδο.
Ένα από τα αρνητικά , και καθάρα υποκειμενικό, είναι ότι για τα γούστα μου το πρόσωπο της δεν μου πολυάρεσε, ήταν λίγο "άγριο" , μπορεί βέβαια κάποιοι να γουστάρουν!
Επίσης η φωνή της είναι αρκετά χοντρή και βραχνή που δεν μου άρεσε. Και τέλος το ότι μύριζε τσιγάρο( και αυτό υποκειμενικό επειδή δεν καπνίζω και με ενοχλεί η γεύση/μυρωδιά του τσιγάρου)
Γενικά πέρασα πολύ όμορφα και ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα.Προσωπικά δύσκολο να ξαναβρεθώ με την Ζέτα επειδή δεν είναι το στυλ μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζει και το μετάνιωσα.
Γενικά πολύ τίμια επιλογή, για κάποιον που του αρέσει το καλό σεξ και τα "σκυλιά" milf

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 01, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style