Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 8 10 0.5
Call Girls
29 September, 2017
5492
Δεν
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
6.0
Συμμετοχή
5.0
Συμπεριφορά/Social time
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Η τιμη ειναι με έκπτωση. Η γνώμη μου για τη μικρή ειναι, αν σε καυλώνει αυτο που βλέπεις μπορει και να κάνεις ενα γαμησάκι, αλλιώς απο μόνη δε ξέρει καν να καυλώσει άντρα η μικρή. Εχει μάθει με το που την βλέπει κάποιος να πρέπει να ειναι κάγκελο. Μπράβο σας παλικάρια. Εγώ θέλω και κάτι παραπάνω πάντως. Μικρούλι ασπουλιάρικο με αντιαισθητικό αιδοίο, δε το περιμένεις κάν απο πιπίνι αυτό. Προσωπο μέτριο αλλά με ωραία ματάκια. Βασικά ο φωτογράφος εχει δώσει ρέστα, αλλο φαντάζεσαι οτι παίρνεις αλλο συναντάς. Στο σεξ τώρα ποτέ δεν αισθάνθηκα οτι γαμάω αυτή τη στιγμή, κάτι με έβγαζε εκτος. Στο πρωκτικό δεν κάθεται να τον φάει καλά αλλά κάνει κάτι σπασμωδικά και τραβιέται κιολας. Με έκοψε 2 φορές οταν μου ερχόταν να χύσω. Στα γλωσσοφιλα το πάει καλά, στη πίπα το παλεύει, στο σεξ όμως 0 η γκόμενα. Επίσης αποπνέει πολύ χρησιμοποιημένη. Απο σοσιαλ εχει το στυλάκι λέω κάτι σοβαρο και ψαγμένο τώρα, αλλά λέει πιπες κοινος. Το ντύσιμο παραπέμπει σε φτωχογειτονιά που δεν ειδε πέρα απο εκει, ξενερουα. Αφου κάποιοι το λέτε καλο πακέτο αυτο εντάξει, μαλλον πηγαίνετε πολύ αγάμητοι στα ραντεβού, με τα συγχωρέσεως δηλαδη.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 27, 2018
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style