Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10 0.5Καλήτερη από τις φώτο και vfm
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Το ραντεβού κανονίστηκε μέσω FB, εύκολα από την προηγούμενη. Να πω την αλήθεια πήγαινα λίγο με φόβο καρδιάς, γιατί παρότι μου είχε στείλει φώτο από σώμα (που έδειχνε αρκετά καλό), με φόβιζαν οι φωτογραφίες που έχει στο προφίλ της, οι οποίες την αδικούν πολύ. Είναι γύρω στα 40 (μάλλον) με συμπαθητικό (προς γλυκό) πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά όχι άσχημο, αρκετά ψηλή (1.80 μου είπε και μάλλον πρέπει να είναι, μου έριχνε αρκετά) με σφιχτό σώμα και όμορφο δέρμα χωρίς σημάδια. Το στήθος είναι σχετικά μικρό αλλά με ρόγα που ανταποκρίνεται αρκετά και της αρέσει (μου ζήταγε κιόλας να τις περιποιηθώ). Είναι πολύ ομιλητική και σπάει ο πάγος εύκολα και γρήγορα, αλλά μπορεί και να σας πιάσει στην κουβέντα αρκετά, οπότε προσοχή (μέχρι και συνταγές μου είπε). Ο χώρος είναι ένα πολύ μικρό διαμέρισμα (1,5 δωμάτιο) και μην περιμένετε ντουζ και ανέσεις, εγώ έφυγα και έκανα ντουζ στο γυμναστήριο μετά. Στον αγώνα, κάνει ξεσκούφωτη πίπα και σε κοιτάζει στα μάτια, χρησιμοποιεί και λίγο χέρι εκεί. Στο σεξ της αρέσει να είναι από πάνω, όπου κάνει και πολύ ωραία βαθιά καθίσματα και είναι αρκετά ευλύγιστη για το ύψος της. Δεν κοιτάει ώρα (παρότι δεν έκατσα ακριβώς ώρα γιατί βιαζόμουν) και είναι λίγο αματούρικη κατάσταση.
Γενικά πέρασα καλά και για αυτά που ζητάει είναι μια καλή επιλογή vfm.
Γενικά πέρασα καλά και για αυτά που ζητάει είναι μια καλή επιλογή vfm.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 22, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
60
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
43
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
F
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Της στέλνω μήνυμα στο fb ή αίτημα φιλίας? Είναι όντως GFE?
Ευχαριστώ.