Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 1 10 0.5
Call Girls 22 December, 2017 1389
Ενθουσιασμός και πλήρης απογοήτευση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

4.0
Συμμετοχή

5.5
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

4.5
Πηγα στα τυφλα μιας και δεν υπήρχε πουθενά κριτική.
Όταν μπήκε η κοπέλα εντυπωσιάστηκα.καλλίγραμμη με μαυρα ρούχα παντελόνι στενό και μπλούζα,ωραίο πρόσωπο Μιλφ θύμιζε πράγματι αεροσυνοδό όπως γραφει στο σάιτ ή ηθοποιό-παρουσιάστρια με εντυπωσιακό μαύρο μαλλί μακρυ.Γενικά γυναίκα που την κοιτάς έξω οπωσδήποτε.Φιλική και αρκετα ομιλητική.Προσπάθεια να φάει χρόνο με μπάνια τσιγάρα κλπ αλλά ξεπεράστηκε.

Δυστυχώς όταν ξεντύθηκε,απογοητέυτηκα οικτρά.Ενω με τα ρούχα έβλεπα μια σχεδόν μουνάρα,το σώμα που αποκαλύφθηκε ήταν πλήρης απογοήτευση.
Μικρό πεσμένο στήθος,κάποια σημάδια τομής στην κοιλιά,χαλαρό εντελώς και άσπρο χωρίς καμπύλες και κώλος ψιλοπεσμένος με 1-2 διακριτικά τατουάζ.Ειναι σίγουρα 40 ετών πάνω κατω,αλλά το σώμα ήταν 55άρας.
(μου είπε ότι πάει γυμναστρήριο\(!!) γιατί ρε γαμώτο όσους γνωρίζω και λένε οτι πάνε γυμναστήριο,μου φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει ούτε έξω από γυμναστήριο???)
Τεχνική μετριότατη στην πίπα,στήσιμο στα 4 καλούτσικο με κάποιες προτροπές σκίσε με κλπ και τ έλος σύντομο,αφού ειχα ξενερώσει αρκετά.

Γενικά καλή κοπέλα αλλά ψιλοχάλια σώμα και στυλ "ειμαι εντελώς περαστική από τη δουλειά"

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 05, 2017
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style