Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 2 10 0.5
Εύη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

7.0
Συμμετοχή

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Η επίσκεψη έγινε μέσα στις γιορτές, η ημερομηνία κριτικής είναι τυχαία. Καινούριος ο χώρος, αλλά με πολλές ελλείψεις και σε υποδομές και σε κοπέλες λόγω των ημερών. Φαντάζομαι θα στρώσουν τα πράγματα με τον καιρό. Τα δωμάτια δεν έχουν ντουσιέρες, οπότε χρησιμοποίησα το κοινόχρηστο μπάνιο για ένα φρεσκάρισμα. Στο δωμάτιο που μπήκα υπήρχε πάγκος για μασάζ (δεν έχουν όλα ακόμα). Πέρασα με την Εύη.

Είναι Ελληνίδα, μικρή σε ηλικία, μακρί μαύρο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αδύνατη με μικρό βυζάκι, αρκετά flat κορμί. Παλιότερα δούλευε σε μαγαζί προς το Μαρούσι απ' ότι μου είπε. Στα του μασάζ ήταν αρκετά καλή το ξέρει το αντικείμενο. Ήταν σχετικά δυνατό, πράγμα που δεν περίμενα λόγω της λεπτής σωματοδομής της. Στα του αγώνα, πρόκειται για τελείως αματούρι. Αν δεν έχετε υπομονή δεν ενδείκνυται. Πάντως εγώ αν και υπομονετικός κάτι δεν μου πήγαινε με την Εύη. Ήταν τελείως παθητική και δεν πήρε την παραμικρή πρωτοβουλία. Συμβαίνουν και αυτά. Συνολικά έμεινα στο δωμάτιο κάτι παραπάνω από μία ώρα.

Δεω ξέρω αν θα την ξαναέβλεπα, δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Εύη
Ημερομηνία
January 02, 2012
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 January, 2012
Εξαιρετική περιγραφή,έχω ακριβώς τα ίδια σχόλια να κάνω....Μετά απο χρόνια,βίωσα και πάλι την "αεροπιπα".....βέβαια,η κοπέλλα είναι υπομονετική,πολύ ευγενική και κάνει οτι της ζητήσεις....Σε προτρέπει να ξαναπάς,αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερη εμπειρία...Ομως,η απειρία της είναι εμφανής,δεν παίρνει πρωτοβουλίες και γενικά δεν συμμετέχει καθόλου....Το κορυφαίο είναι ότι,εμένα τουλάχιστον,μου μιλούσε συνέχεια στον πληθυντικό!!!!!!
Για δεύτερη φορά δεν είναι.....ισως κάποια άλλη κοπέλλα του ιδρύματος.
A
andy51
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση