Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 15 10 0.5
Studio 30 November, 2020 4707
Ραμόνα μέρος δεύτερο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Επίσκεψη χθες το βράδυ στο εν λόγω studio. Είχε προηγηθεί ένα prive με ένα Ρουμανάκι στην έκθεση και τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά :) Είδηση είναι βέβαια ότι κατάφερα να παρκάρω 50 μέτρα από το studio στο Παγκράτι Κυριακή βράδυ.....

Μου άνοιξε η γνωστή πλέον κυρία που είναι στη δεύτερη βάρδια, πάντα ευγενικότατη. Η αλήθεια ότι περίμενα να ακούσω στο πρόγραμμα τη Σάντυ στο studio αλλά πέτυχα τη Ραμόνα. Την κοπέλα την είχα ξανασυναντήσει προ διμήνου με αρκετά καλές εντυπώσεις οπότε και προχώρησα στα ενδότερα. Πιτσιρίκα είναι από τη Ρουμανία, αδυνατούλα, όχι κανένα ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο αλλά έχει ωραία μάτια και είναι γελαστή. Ειδικά όταν την άρχισα να της λέω πόσο ομόρφηνε από την τελευταία φορά που την είδα και άλλα τέτοια, έλαμψε η μικρή :) Έχει μικρό βυζάκι για τα γούστα μου, αλλά πολύ ωραία και ευαίσθητη ρόγα.

Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να γράψω και πολλά για τα προκατακρικά μια και είχαν ήδη προηγηθεί πριν την επίσκεψη.
Άρχισε να τρίβεται πάνω μου με τα βυζάκια της, είχαν γίνει και οι ρόγες της κάγκελο, οπότε την τράβηξα λίγο προς το μέρος μου για να την περιποιηθώ. Αμέσως μετά σκουφάκι και ένα γρήγορο στοματικό οπότε και τη σταμάτησα.

Της ζήτησα να πάμε στην καρέκλα και χωρίς να φέρει αντίρρηση ανέβηκε πάνω μου. Την έχει τη συγκεκριμένη στάση, συνεχίσαμε στο όρθιο για να επιστρέψουμε στο κρεββάτι για τα υπόλοιπα. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και στα τέσσερα το τελείωμα. Μιλήσαμε λίγο, με φίλησε και καληνυχτηθήκαμε.

Η συνάντηση αυτή ήταν ένα κλικ καλύτερη από την προηγούμενη που είχα με τη Ραμόνα. Εξακολουθεί να μην παίρνει πρωτοβουλίες αλλά προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Νομίζω ότι μάλλον θα την ξαναεπισκεφτώ κάποια στιγμή και όχι από σύμπτωση όπως χθές.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Ημερομηνία
May 22, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?