Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 18 10 0.5
Studio 30 November, 2020 4120
Ατυχία – δεν πειράζει
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Η Λαιμα γύρισε από τις διακοπές της. Το πήρα χαμπάρι κάπως καθυστερημένα το Σαββατο ότι δούλευε, προλάβαινα όμως να πάω, εμένα τελείωνουν οι σεξοδιακοπές/σεξογιορτές μου και έτσι χτυπησα το κουδούνι. Περίμενα στο σαλόνι -όπου την είδα κάποια στιγμή και χαιρετηθήκαμε πολύ ζεστά- καθώς είχε πελατες, δωμάτιο, ντουζ, και καταφθάνει. Ξεκίνημα με παιγνίδια μπροστά στον καθρέπτη, σκουφί, στοματικό στο όρθιο, χάιδεμα μπάλες, χουφτωμα εγώ σε στηθος, οπίσθια, βύζαγμα, της χαίδευα απαλά γατάκι. Τα χαμουρέματα κράτησαν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Μετά κρεβάτι, με συνέχεια στοματικού (καλό ήταν). Δυστυχώς έκανα μία στάση μόνο (ιεραποστολικό), οπότε το σεξ ήταν σύντομο. Τί να γίνει? Συμβαίνουν και αυτά. Δεν φταίει προφανώς εκείνη. Έγινε. Οι συνεχείς καθημερινές καταθέσεις φαίνεται ότι είχαν το αντίθετο (με τους γενικούς κανόνες) αποτέλεσμα. Άλλες φορές 7-8 στάσεις... και τώρα 1. Κατά τα άλλα ευχαριστηθηκα την όμορφη, ζεστή και τρυφερή παρουσία της, έκανα και ένα μασάζ στο τέλος, και αυτά. Κουβέντες, αποχαιρετιμοί, σταυρωτά φιλιά, και αγκαλιές και ελπίζουμε σε ένα λαμπρό μέλλον.

ΥΓ. Λόγω της ατυχίας κόβω βαθμo στο vfm

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αφροδίτη
Ημερομηνία
January 07, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει