Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.3 18 10 0.5Laima
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.5
Συμμετοχή
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Βουλ 68. Η εντυπωσιακότατη εμφανισιακά Σοφία που είχε επίσης βάρδια είχε αλλο πελάτη, και η Λάιμα .... εμένα. Προγραμμα απλό (50!). Δωμάτιο ροζ με νιπτήρα αλλά χωρίς ντουζιέρα (φάουλ για στουντιο, βέβαια πριν 2 χρόνια δεν είχε ντουζ ούτε και στο γαλάζιο δωμάτιο). Δεν έφυγα ούτε και περίιμενα να αδειάσει το άλλο λόγω του ημερήσιου προγραμματισμού μου –την άλλη φορά όμως θα φύγω!! Τιμές?: στουντιο-Παροχή?: στουντέλο. Ντουζ (πριν τη δράση) στο μπάνιο και μετά δράση στο δωμάτιο. Έρχεται η Λαιμα με το όμορφο της στυλ. Κοντό μαλλί (πρόκληση), ωραίο σώμα, όμορφο πρόσωπο, 1,70+, νεα γυναίκα (25?). Η κοπέλα ΟΚ είναι επαγγελματίας, αλλά έχει μιά ζεστασιά, γλυκύτητα και τρυφερότητα –εγώ τουλάχιστον αυτό εισπράττω-. Αρχίζει τα χαιδεματα με το χέρι, τριψιματα, πότε γονατιστοί πάνω στο κρεβάτι και πότε ξαπλα, δεν ήθελα και πολύ. Ξάπλωνε πάνω μου και μού τριβότανε. Πολύ καλή! Έλεγε σωστά λογάκια (όχι βλακείες και υπερβολές και κοροιδίες). Επαιρνε ωραίες πρωτοβουλίες από την αρχή μέχρι το τέλος της συναντησης, αβίαστα, και όχι με το στυλ που να θέλει να με τελειώσει -αλλά το αντίθετο: να κάνει πράγματα-. Έπαιζα και με τα στήθη της, πιπίλιζα ρόγες. Της έδινα φιλιά σε στηθος λαιμό, έδειχνε να το διασκεδάζει. Λάστιχο και στοματικό όχι βιαστικό, άλλοτε βαθύ άλλοτε πιό ρηχό, και με τα χέρια έπαιζε με τις μπάλες, εγώ χαιδευα πλάτη, οπίσθια, φιλιά στο λαιμό, τη χάζευα στον καθρέπτη. Κράτησε για κάποια ώρα αυτό. Ξεκίνημα με εκείνη από πάνω σε διάφορες παραλλαγές, πρώτα κάθισε πάνω μου και με καβάλησε κλασικά, και μετά έγειρε προς πίσω στηριζοντας το σώμα της με τις παλαμες της στο κρεβάτι και ανέβασε τις πατούσες της πάνω στο στηθος μου και δουλεψαμε αυτή τη σταση. Καμάρωνα, χάιδευα, μού χαιδευε και εκείνη μπάλες. Μετά ξάπλωσε πάνω μου (οριζοντιώθηκε) με τα πόδια της πότε ανοιχτά και πότε κλειστά. Αλλαγή: με τη Λαιμα μπρουμτα ξαπλωμένη και εγώ από πάνω της (ξαπλωτο πισωκολλητό) και εκείνη πότε να ανοίγει και πότε να κλείνει τα πόδια. Επόμενη στάση το ιεραποστολικό και ένδοξο τέλος. Εγώ ανάλογα με το τί επέτρεπε η καθε στάση τη χάζευα, χάιδευα παντού, φιλούσα, έγλυφα, ρουφούσα, κτλ. Χαιδεματάκια, κουβεντούλες και αποχαιρετισμός. Επιτυχημένη η εμπειρία, η κοπέλα κινήθηκε πολύ καλά μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της. Λαιμα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.
Η υπηρεσία ευγενική, μού έφερε μεγάλη πετσέτα. Πείτε με ιδιότροπο αλλά όταν δεν υπάρχει ντουζιέρα στο δωμάτιο, ούτε αλλαγή σεντονιών & απομάκρυνση σκουπιδιών σε κάθε πελάτη (άλλο μαγαζί το κάνει ακόμη και αυτό, αλλά θέλει άλλη οργανωση και όχι να το κάνει η υπηρεσία) δεν μπορώ να βάλω υψηλό βαθμό στο στουντιο. Επίσης, οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες (όμως δεν με πειράζουν οι ασφραγιστες εάν μού τις δίνουν εξατομικευμένα) ούτε οι σαγιοναρες. Τηλεόραση είχε το δωμάτιο, όμως εγώ δεν δίνω σημασία.
Η υπηρεσία ευγενική, μού έφερε μεγάλη πετσέτα. Πείτε με ιδιότροπο αλλά όταν δεν υπάρχει ντουζιέρα στο δωμάτιο, ούτε αλλαγή σεντονιών & απομάκρυνση σκουπιδιών σε κάθε πελάτη (άλλο μαγαζί το κάνει ακόμη και αυτό, αλλά θέλει άλλη οργανωση και όχι να το κάνει η υπηρεσία) δεν μπορώ να βάλω υψηλό βαθμό στο στουντιο. Επίσης, οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες (όμως δεν με πειράζουν οι ασφραγιστες εάν μού τις δίνουν εξατομικευμένα) ούτε οι σαγιοναρες. Τηλεόραση είχε το δωμάτιο, όμως εγώ δεν δίνω σημασία.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Laima
Κοπέλες διαθέσιμες
Laima, Σοφία
Ημερομηνία
March 14, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
- Με σκούφο
Service Style
GFE
I
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 March, 2012
Διορθώνω μια ατυχή διατυπωση: όταν έγραψα γαλάζιο δωμάτιο εννοούσα αυτό με το γκρι-μπλε κρεβάτι (το μπροστινό).
I
iccaros
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: