Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 18 10 0.5
Studio 30 November, 2020 4120
Γλυκιά Νικόλ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Βραδινή επίσκεψη στη Νικόλ. Η Νικόλ είναι μια νέα κοπέλα (γύρω στα 25) με καταγωγή από τη Ρωσία. Έχει ύψος μεταξύ 1.65 και 1.70 καλλίγραμο κορμί,καλοσχηματισμένο μεγάλο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο πλαίσιομενο από ξανθά μαλλιά. Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν των 60 ευρώ με στάση 69. Δίνω το χρημα στην ομολογουμένως ευγένεστατη υπηρεσία και περνάω στο δωμάτιο. Αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο, το δωμάτιο διαθέτει όλα τα απαραίτητα κομφόρ. Ντους, τηλεόραση κλπ . (Μόνο η πετσέτα δεν είναι σφραγισμενη). Προτού λοιπόν προλάβω να σκουπίστω από το μπάνιο να σου εμφανίζεται και το μωρό. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και με περιμένει. Πλησιάζω και ... αρχίζει η συνεδρία μας. Λίγα λόγια στην αρχή για γιορτές κλπ έτσι για να σπάσει ο πάγος και στη συνέχεια έναρξη προκαταρκτικών. Πολλά φιλάκια στο πρόσωπο,το λαιμό και το υπόλοιπο σώμα. Μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά της με υπομονή και χωρίς βιασύνες. Κάποια στιγμή της είπα για τη στάση 69. Τότε έρχεται γονατιστή πάνω από το πρόσωπο μου και μου προσφέρει το μουνάκι της στο στόμα μου. Αρχίζω να τη γλειφω σαν τρελλός με ιδιαίτερη έμφαση στην κλείτοριδα της. Το γλειψιμο μου πρέπει να έφερε κάποιο αποτέλεσμα γιατί ένοιωσα την κλείτοριδα της να διογκώνεται. Κατόπιν της ζητάω να κάνουμε κανονικό 69. Μου βάζει προφυλακτικό και ξεκινάει την πίπα, ενώ εγώ συνεχίζω να τη γλειφω. Καλή η πίπα της αν και όχι από τις κορυφαίες. Πάντως εγώ είχα φτιαχτεί με την όλη φάση,ο μικρός irkanos είχε γίνει τούρμπο κι έτσι σε λίγο ήταν έτοιμος για διεισδυση. Ήρθα από πάνω της σε ιεραποστολική στάση κι εκεί μείναμε ως το τέλος αφού το απολαμβανα. Έπεσαν και μερικά σκαστά φιλάκια ,χωρίς γλώσσα όμως. Η κατάθεση ήρθε απόλυτα φυσιολογικά μέσα σε έκσταση. Με κράτησε μέσα της μέχρι να με "στεγνώσει" εντελώς,ενώ ταυτόχρονα αρχίσαμε να μιλάμε λίγο στα Ρωσικά.(Τυχαίνει να ξέρω λίγα. Μακάρι όμως να είχα τέτοια δασκάλα. Θα τα είχα μάθει φαρσί). Σηκώθηκαμε από το κρεβάτι γελώντας μέσα σε πολύ ωραίο και ευχάριστο κλίμα. Την αποχαιρέτησα με το κλασικό "ντα σ βιντάνια" που θα πει "εις το επανειδείν".

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κοπέλες διαθέσιμες
Αφροδίτη
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 24, 2012
Τιμή €
60
Φιλί