Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 25 10 0.5
Strip clubs
05 December, 2020
5906
Ευχαριστη εκπληξη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοριτσιών
9.0
Χορός
8.0
Χώρος
9.5
ποτά
9.5
Μουσική
7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
9.5
Καλησπερα σε ολους εδω.Ειμαι πολυ πρωταρης στο χωρο και ειναι η πρωτη κριτικη που γραφω.Το περασμενο Σαββατο πηγα για πρωτη φορα στο Kinky μετα απο παρακινηση φιλων.Αν και πολυ δυσπιστος σχετικα με το τι επροκειτο να ακολουθησει και με ψιλοχαλια διαθεση αποφασισα να μην χαλασω την παρεα και ακολουθησα.Φτασαμε γυρω στις 4-5 τα ξημερωματα,παρκαραμε στα 50 μετρα πολυ ευκολα και μπηκαμε.Εισοδο10 ευρω με ποτο.Οταν μπηκα στο χωρο μου αφησε αμεσως μια πολυ καλη εντυπωση περιποιημενου μαγαζιου και φαινοταν ολα επαγγελματικα.Προς εκπληξη μας ηταν σχεδον πιτα το μαγαζι μας εξυπηρετησαν αμεσα καθησαμε σε τραπεζι.Μπυρα πηρα οποτε δεν ξερω για την ποιοτητα των ποτων,αν κ ενας απο την παρεα που πηρε ουισκυ δεν παραπονεθηκε και απ οσο εχω ακουσει "εκ των εσω" αποφευγουν τα κακα ποτα.Δεν ξερω αν ισχυει 100%.Κοριτσια πολλα,παρα πολλα μπορω να πω γυρναγανε απο τραπεζι σε τραπεζι.Πετυχαμε σε show και ειδαμε 3 συνολικα και 2 χορους.Τα show ηταν εκπληκτικα.Στο ενα μαλιστα συμμετειχε και μια αμερικανα Μiss Diamond αν θυμαμαι καλα που μας αφησε μακακες με τις ικανοτητες της.Το αλλο ηταν λεσβιακο αρκετα καλο και με ωραιες παρουσιες.ΤΟ αλλο ηταν ενας καουμποι ψιλογραφικος,και οι αλλοι χοροι αρκετα καλοι θα ελεγα.Γνωρισα την Kate απο την Εσθονια που ηταν το απιστευτο μωρο.Μαξιμουμ 19 με τελειο μικροκαμωμενο σωματακι χορος ομως μετριος και πριβε μου ειπε οτι δεν επιτρεπει τα πιασιματα στο γουνακι.Το μονο που μου εκανε κακη εντυπωση ηταν μια γκομεναρα μεν,που χωθηκε στην παρεα χωρις καλησπερα κ αρχισε να σκουνταει εναν εναν ρωτωντας "χορο?".Γενικα ειχε πολυ ομορφες κοπελες,με εξαιρετικα σωματα ακομα και οι μετριες σε προσωπο.Η μουσικη επαιζε λιγακι δυνατα,το προσωπικο πολυ καλο σ εξυπηρετηση γενικα ολα μια χαρα.Θα παω προετοιμασμενος την επομενη φορα και θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 14, 2012
V
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού