Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 6 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels
11 December, 2020
2215
"Το φτηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι"
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.2
Χώρος
7.5
Καθαριότητα
8.5
Εξυπηρέτηση/service
8.0
Πρόσβαση & parking
8.0
Αναμονή
9.0
Διακριτικότητα
8.5
Σχέση ποιότητας-τιμής
8.5
Σαν κάτοικος B.Π. για μένα το pines είναι σχεδόν μόνιμη επιλογή. Είναι καθαρό, τα δωμάτια (ειδικά τα ανακαινισμένα) είναι πάρα πολύ καλά, η εξυπηρέτηση και το room service βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Είναι από τα λίγα ξενοδοχεία που όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο δεν σου δίνει την αίσθηση γαμηστρώνα,πράγμα που για μένα έχει τη σημασία του.
Προσωπικά η διακριτικότατα δεν με ενδιαφέρει αλλά το parking στο πίσω μέρος νομίζω ότι καλύπτει κάθε ανάγκη.
Σίγουρα είναι ακριβότερο από κάθε άλλο ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά νομίζω ότι ο τίτλος του review τα λέει όλα... :)
Είναι από τα λίγα ξενοδοχεία που όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο δεν σου δίνει την αίσθηση γαμηστρώνα,πράγμα που για μένα έχει τη σημασία του.
Προσωπικά η διακριτικότατα δεν με ενδιαφέρει αλλά το parking στο πίσω μέρος νομίζω ότι καλύπτει κάθε ανάγκη.
Σίγουρα είναι ακριβότερο από κάθε άλλο ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά νομίζω ότι ο τίτλος του review τα λέει όλα... :)
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 05, 2011
T
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Δωμάτιο για να ρίξεις ένα π..........ο είναι, υπάρχει και κρίση. σημασία έχει να είναι καθαρό παραπάνω. Εκτός αν γουστάρεις κάτι παραπάνω κανένα τζακούζι ή φετιχ όπου θα ψαχτείς λιγάκι παραπανω οικονομικά.