Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 6 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels 11 December, 2020 2215
OVER NOW (Alice in Chains)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.9
Χώρος

6.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση/service

6.0
Πρόσβαση & parking

7.0
Αναμονή

8.0
Διακριτικότητα

5.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

5.0

Προσπαθώ σαν άνθρωπος να είμαι ήπιων τόνων, χαλιναγωγώντας το έντονο μεσογειακό ταμπεραμέντο μου. Κοινωνικές συμβάσεις, αστικές ευγένειες, πολιτισμός και ανατροφή υπερισχύουν τις περισσότερες φορές την μάνητας, της μανίας να τα κάνω όλα μπουρδέλο, ιδίως όταν αισθάνομαι πως αδικούμαι κατάφωρα. Εξηγώ…
Στο συγκεκριμένο χοτέλι βορείων προαστίων πηγαίνω πρωτίστως διότι με βολεύει, κυρίως, λόγω τοποθεσίας. Δεύτερος σημαντικός παράγοντας ήταν πως μου επέτρεπαν να φέρω ποτά και φαγητό απ’ έξω. Σαν ξενοδοχείο είναι απλά μέτριο με δωμάτια που μοιάζουν με δωμάτια νοσοκομείου και πολύ μικρά και άβολα μπάνια. Τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει διαισθάνομαι. Κατ’ αρχήν για διάφορους λόγους δεν πηγαίνω τόσο συχνά όσο στο παρελθόν αλλά στο συγκεκριμένο «μαγαζί» έχω αφήσει χρήματα πολλά.
Πριν λίγο καιρό ζήτησα σαμπανιέρα και άρχισαν τις δικαιολογίες. Ξέρετε δεν έχουμε διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και διάφορα άλλα κουλά με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν. Διατήρησα τις αμφιβολίες μου αλλά έφτασα σε μια επωφελή λύση για όλα τα μέρη με το bell boy (sic)…
Χθες φτάνοντας στην συγκεκριμένη επιχείρηση ζήτησα ως συνήθως ένα δωμάτιο ημιδιαμονής στο ισόγειο που κοστίζει 20 € και η αλήθεια είναι πως δεν έχει και καμία διαφορά από τα δωμάτια των ορόφων που κοστίζουν 35 € και είναι επιεικώς απλά ανεκτά… Ενώ στο παρελθόν λοιπόν όταν δεν υπήρχε δωμάτιο στο ισόγειο μου προσέφεραν δωμάτιο σε όροφο χωρίς επιπλέον χρέωση, χθες η απάντηση ήταν κοφτή και λιτή. Δεν έχουμε δωμάτιο στο ισόγειο, λυπάμαι. 10 λεπτά πριν το ραντεβού, οι επιλογές μου ελάχιστες και η αντίδρασή μου προδιαγεγραμμένη.
Διευκρινίζω, δεν είναι τα 15 € παραπάνω, σε καμία περίπτωση. Είναι η αρχή του θέματος. Με τέτοια αλλαγή στη διαχείριση και λειτουργία της επιχείρησης προβλέπω να παραμείνει για πολύ καιρό στο μέλλον με 3 αυτοκίνητα στο πάρκιν.
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθώ στο μέλλον την συγκεκριμένη επιχείρηση ακόμη κι αν είναι η τελευταία στην Αθήνα!!! Η ξεροκεφαλιά μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ... Τίτλοι τέλους στο ξενοδοχείο που έζησα ανεπανάληπτες στιγμές μετά από τεράστιο UNFAIR!!! Εγώ έχασα 15 €, αυτοί έχασαν ένα πελάτη…
C’ est la vie!!! Προχωράμε πάντα μπροστά….

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 17, 2017
SF
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 February, 2017
Συμφορουμίτη!

Πήγα μόνο 1 φορά, πριν χρόνια, επειδή έπρεπε!

Ίδια συμπεριφορά είχαν τότε.

Τα δωμάτια ακατάλληλα για ημιδιαμονή.

Έχω αυστηρές προδιαγραφές για την ημιδιαμονή, και τις πληρούν ελάχιστα χοτέλια της Αθήνας (2-3 το πολύ)
I
iccaros
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση