Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 3 10 0.5
Studio
03 January, 2021
1692
Ζανέτ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Παρασκευή λοιπόν μεσημεράκι επισκέφτηκα το PRIVE. Το εν λόγω ίδρυμα έχει 2 εισόδους μία επί της Πειραιώς και μια πίσω από την Πιτσαρία αλλά και οι δύο είναι φόρα μόστρα. Εγώ μπήκα από πίσω παιρνόντας από την πίσω πόρτα της πιτσαρίας όπου οι μαγείρισες έκαναν διάλειμμα και κάτω από τα βλέματα μερικών περίεργων που έπιναν καφέ στο απέναντι μαγαζί και βγήκα από μπροστά. Τώρα ο χώρος καθαρός με σφραγισμένες πετσέτες αλλά όχι παντόφλες. Καλή υποδοχή και δωμάτιο με μουσικούλα και ωραίο ντεκόρ. Η ζανέτ μπήκε όσο ήμουν στο μπάνιο και με περίμενε χαμογελαστή. Η γκόμενα είναι μούναρος με κολάρα βγαλμένη από παραμύθια και νινάκι καλιγραφία. Τώρα στην συμμετοχή μου τα χάλασε λίγο αν και δεν αρνήθηκε βέβαια τίποτα αλλά έφερνε πιο πολύ σε GFE όσο και αν ακούγεται περίεργο. Το πρόγραμμα τα είχε όλα, καρεκλάτα μπρος και πίσω, πισωκολητά, ιεραποστολικά αλλά όχι άναλ. Λοιπόν με 50 γιούρα είναι καλή περίπτωση για αυτούς που τους αρέσουν οι GFE καταστάσεις. Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι το γκαβλερό κοίταγμα της όταν την πήδαγα.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 23, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €