Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 5 10 0.5Ετσι και ετσι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.5
Χώρος
9.0
Καθαριότητα
9.0
Εξυπηρέτηση/service
7.5
Πρόσβαση & parking
8.5
Αναμονή
4.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
5.0
Ημουνα στην περιοχη και δεν ειχα χρονο να παω κεντρο στο χοτελι που παει συνηθως. Ειχα κλεισει ραντεβου με την κοπελα 20:30, οποτε λεω να παω να παρω δωματιο γιατι η ωρα και η ημερα ηταν περιεργη. Φτανω 19:30 και παω ρεσεψιον και με ενημερωνει το παιδι που ηταν εκει οτι δεν υπαρχει δωματιο. Στην αναμονη ηταν αλλα 2 ζευγαρια. Ωραια!!! Με ενημερωνει οτι σε 30 λεπτα θα υπαρχει διαθεσιμο. Οκ δεν εχω αλλη επιλογη θα περιμενω. Οντως 20:15 με ενημερωνουν οτι υπαρχει δωματιο στα 30 ευρω (πονεσε λιγο χαχαχαχαχα). Μου δινουν το 305, παω πανω. Αρνητικο ενα. Πααααααρα πολυ ζεστη και να μην μπορω να αλλαξω την θερμοκρασια!!!! Αρνητικο νουμερο δυο, μυριζε ποδαριλα (ξενεεεερα ασχημη εκει).
Κρεβατι τεραστιο που μου αρεσε πολυ. Ειχε και στυλο για παιχνιδια και 3 πολυθρονες που σου βγαζει να δοκιμαζεις πολλα πραγματα. Μπανιο καθαρο με σφραγισμενες πετσετες. Παντοφλες δεν ειχε ενα μειον για την τιμη του δωματιου.
Δεν νομιζω να το επισκεφτω ξανα, απλα ετυχε γιατι δεν ειχα τον χρονο να παω στο χοτελι που παω οταν ειμαι αθηνα!!!
Καλα μαμησια αδερφια!!!
Κρεβατι τεραστιο που μου αρεσε πολυ. Ειχε και στυλο για παιχνιδια και 3 πολυθρονες που σου βγαζει να δοκιμαζεις πολλα πραγματα. Μπανιο καθαρο με σφραγισμενες πετσετες. Παντοφλες δεν ειχε ενα μειον για την τιμη του δωματιου.
Δεν νομιζω να το επισκεφτω ξανα, απλα ετυχε γιατι δεν ειχα τον χρονο να παω στο χοτελι που παω οταν ειμαι αθηνα!!!
Καλα μαμησια αδερφια!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 13, 2022
M
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού