Priamos Boutique Hotel

 
8.9 (1)
889 0 1 0 0 0
K Updated
ilioupoli_site_600

Πληροφορίες

Περιοχή
Τιμή ημιδιαμονής

Χάρτης-Μap

Address
Βουλιαγμένης 352
City
Αθήνα
Longitude
23.74
Latitude
37.93

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

1 reviews

Γενική βαθμολογία 
 
8.9
Χώρος 
 
9.0  (1)
Καθαριότητα 
 
9.5  (1)
Εξυπηρέτηση/service 
 
9.0  (1)
Πρόσβαση & parking 
 
10.0  (1)
Αναμονή 
 
9.0  (1)
Διακριτικότητα 
 
7.5  (1)
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
8.5  (1)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Βολικό χοτέλι
Γενική βαθμολογία 
 
8.9
Χώρος 
 
9.0
Καθαριότητα 
 
9.5
Εξυπηρέτηση/service 
 
9.0
Πρόσβαση & parking 
 
10.0
Αναμονή 
 
9.0
Διακριτικότητα 
 
7.5
Σχέση ποιότητας-τιμής 
 
8.5
Αποτελεί μια σχετική πρόσφατη ανακάλυψή μου. Η απόφαση να μπει στη λίστα των επιλογών μου ήρθε για δύο λόγους. Πρώτος και σημαντικότερος βρίσκεται στα 30 μέτρα από την έξοδο του μετρό Ηλιούπολη σε μια ασφαλή περιοχή και παρέχει ‘’ασφάλεια μετακινήσεων’’, καθώς και προβλέψιμο χρόνο μετακίνησης με το μετρό. Ο δεύτερος είναι ότι πρόκειται για brand new κατασκευή διότι μπήκε σε λειτουργία εντός του 2018.

Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά δωμάτια με ποικιλία θεματικής διακόσμησης στα πρότυπα όλων των γνωστών πορνοχοτελίων. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με καινούργια και άνετα κρεβάτια, είτε στρογγυλά, είτε κλασικά. Το μπάνιο είναι επίσης ευρύχωρο με γυάλινη καμπίνα σε σχήμα Π (δεν υπάρχει πρόσοψη). Οι πετσέτες είναι σφραγισμένες, υπάρχει πιστολάκι να σουλουπώσεις λίγο τα μαλλιά σου, και dispenser με υγρό σαπούνι στο νιπτήρα και στο ντούζ. Μοναδική σημαντική έλλειψη οι παντόφλες μιας χρήσης. Η καθαριότητα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και τοποθετούν χαρτάκι με την ένδειξη ‘’απολυμάνθηκε’’ στο καπάκι της τουαλέτας. Η ψύξη-θέρμανση γίνεται με σύγχρονα A/C τα οποία ενεργοποιούνται μόλις τοποθετήσεις την κάρτα του δωματίου στη σχετική υποδοχή (δίπλα στην πόρτα) και πατήσεις τον διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το A/C. Δεν έχεις τη δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας- ταχύτητας ανεμιστήρα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν σου δίνουν τηλεχειριστήριο. Με τις ‘’εκπαιδευτικές ταινίες’’ στην τηλεόραση δεν ασχολήθηκα γιατί και τις 3 φορές η παρέα μου ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Επίσης όπως είδα υπάρχει και υπόγειο parking και σχετική άνεση παρκαρίσματος στη γύρω περιοχή αλλά δεν μπορώ να δώσω λοιπές λεπτομέρειες διότι όλες τις φορές μετακινήθηκα με το μετρό.

Προσωπικό υποδοχής και τις 3 φορές που πήγα (με τηλεφωνική κράτηση) ήταν πολύ ευγενικό, ταχύτατο και εξυπηρετικό. Θα καταγράψω επίσης την ''στενόχωρη'' reception, γεγονός που πάντα προκαλεί γενική αμηχανία σε ώρες που υπάρχει πολυκοσμία. Μετά την παραλαβή κάρτας προπληρώνεις το δωμάτιο και σου δίνουν και 2 μπουκαλάκια νερό. Νομίζω ότι μέχρι την 16:00 κερνάνε και καφέ. Υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης (πλην ΣΚ) για συγκεκριμένο δωμάτιο της επιλογής σου, αφήνοντας μόνο το μικρό σου όνομα. Υπάρχει happy hour κάθε Δευτέρα και Τρίτη (07:00-16:00), με αρκετά δωμάτια κάτω από τα 20€. Τιμολόγιο και είδη δωματίων με λεπτομέρειες μπορείτε να τα δείτε στο άρτιο site της επιχείρησης. Συμπερασματικά μια πολύ αξιόλογη επιλογή με περισσότερα pros από cons.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 03, 2018

Αφήστε μια απάντηση