Φωκαίας 27Β

 
7.8 (11)
3054 0 1 0 0 0

>Βαθμολογίες αξιολογητών

1 reviews with 9-10 stars
11 reviews
 
9%
 
91%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(11)
Εμφάνιση σώμα
 
7.5(11)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5(11)
Συμμετοχή
 
8.5(11)
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.9(11)
Καθαριότητα χώρου
 
6.4(11)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
6.7(11)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.9(11)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στις Καταχωρήσεις
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Λάτρεις των petite, ΤΡΕΞΤΕ!
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Παρασκευή βράδυ μετά το La Luna έπρεπε να ξεκαυλώσω ταϊζοντας το φίδι μου λευκή σάρκα. Η μπλε κούρσα κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα αμαρτωλά σοκάκια της όδου Φυλής. Ο κόσμος λίγος, όλοι Έλληνες. Σε ένα πρώτο πέρασμα από τα μαγαζία δεν μου έκανε κάτι εντύπωση, αφού μετά από αρκετές μέρες από την τελευταία μου επίσκεψη δεν είχε αλλάξει κάτι. Απογοητευμένος, αποφάσισα να κάνω μια τελευταία επίσκεψη στο Φωκαίας, το οποίο επειδή είχε σκαλιά το είχα αφήσει σαν ύστατη επιλογή.

Στο σαλόνι παρουσιάστηκε η μαύρη γαζέλα Τζένη (δεν είμαι fan της συγκεκριμένης φυλής) και η μικροσκοπική Άντρεα. Η Άντρεα αμέσως ήρθε δίπλα μου και καυλάντισε λίγο μαζί μου, ενώ εγώ της χάϊδευα το μικρό και σφιχτό κωλαράκι της. Έπρεπε να αφήσω το σπέρμα μου στον κόλπο μια γυναίκας, οπότε αποφάσισα να μπω και τελικά δεν το μετάνιωσα.

Το petite Ρουμανάκι ήρθε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως. Είναι πολύ όμορφο στο πρόσωπο, με μια κοριτσίστικη αθωότητα που σε ταξιδεύει. Γύρω στο 1.5 μέτρο, με πολύ ωραίο σφιχτό κωλαράκι, αλλά δυστυχώς με πεσμένο βυζί που δεν συμβαδίζει με τη μικρή της ηλικία.

Της ζήτησα να βγάλει τα heels που φορούσε και το έκανε πρόθυμα. Την αγκάλιασα και άρχισα να τη φιλάω στο πρόσωπο και το λαιμό. Η αίσθηση ότι είχα ένα τέτοιο πλασματάκι στην αγκαλιά μου με καύλωσε. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε το χαμούρεμα για λίγο. Μου έγλυψε τις ρώγες και με φιλούσε ηδονικά σε όλο το πάνω μέρος του σώματος μου. Πέρασμα πλαστικού στον σηκωμένο πούτσο μου και πίπα με λίγο χέρι, αλλά πολύ σύντομη δυστυχώς. Βέβαια δεν χρειαζόταν να συνεχίσει κι άλλο, αφού ήμουν ήδη έτοιμος να μπω στο μικρό της μουνάκι. Το μικρό αποδείχθηκε πολύ πορνικό. Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να χορεύει στο καυλί μου με πολύ καλό ρυθμό και με κραυγές που με καύλωναν ακόμα περισσότερο. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό και πολύ ώραιο άνοιγμα των ποδιών της για να δεχθεί πάλι το μουνάκι της το τρυπάνι μου. Εναλλαγές του ρυθμού για να μη χύσω αμέσως. Το κατάφερα μέχρι ένα σημείο, αλλά όχι και για πάρα πολύ. Τα υγρά μου πλημμύρησαν την καπότα. Μάλιστα αφού έβγαλα τα πρώτα συνέχισα να γαμάω με δύναμη το μικρό που με κοίταζε με καύλα στα μάτια, η οποία με τραβούσε μέσα της, μέχρι που στράγγιξα.

Δεν έφυγε αμέσως, μιλήσαμε λίγο στα Αγγλικά, μου είπε ότι είναι συνήθως στην απογευματινή βάρδια και σηκώθηκε να ντυθεί. Καυλώνω όσο μου έρχεται στο νου το μικροσκοπικό αυτό πλασματάκι να περπατάει ξυπόλυτο και γυμνό στο δωμάτιο.

Καλά να περνάμε

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άντρεα
Κοπέλες διαθέσιμες
Άντρεα
Ημερομηνία
May 25, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: