Φωκαίας 27Β

 
7.8 (11)
3054 0 1 0 0 0

>Βαθμολογίες αξιολογητών

10 reviews with 7-9 stars
11 reviews
 
9%
 
91%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(11)
Εμφάνιση σώμα
 
7.5(11)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5(11)
Συμμετοχή
 
8.5(11)
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.9(11)
Καθαριότητα χώρου
 
6.4(11)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
6.7(11)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.9(11)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στις Καταχωρήσεις
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ordering
Χριστινάκι... τα πάντα ΟΛΑ
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Έχω επισκεφθεί πολλές φορές την Ουκρανοελληνίδα Χριστίνα. Τελευταία, την περασμένη βδομάδα.
Είναι λεπτή, ξανθιά, λευκό απαλό δέρμα, μικρό αλλά νερουλιασμένο βυζάκι και τα κάνει ...ΟΛΑ!
Εχω τσεκάρει όλες τις παροχές γιατί τις προσφέρει. Γλωσσόφιλα δεν πήρα. Είναι αξιογάμητο μουτράκι και "ταγμένη" υπηρέτρια του άντρα. Δεν λέει όχι κι αντέχει βίαιο γαμήσι -παρά το μινιόν σωματότυπο. Να μην πω, πως το ζητάει κι όλας....
Επειδή δεν τη γλωσσοφιλάω, πεισμώνει και με κάνει "λούτσα"στην γενετήσια περιοχή. Γλείφει και ρουφάει τα πάντα... πούτσο, αρχίδια, δάχτυλα, ......όλο το κορμί!!!
Όσο προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες με την ίδια παθιασμένη ένταση, θα την επισκέφτομαι.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 31, 2016
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Y
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Άννυ πορνοστάρ.Το βαθύ πελοποννησικαό τσιμπούκι.
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Την Άννυ την είχα δει σε μια απογευματινή τσάρκα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Πρώτα απ' όλα με το άνετο και μάγκικο σαλονάρισμά της.Αλλά, και με την ατάκα που μου πέταξε, όταν πέρασα από μπροστά της, για να συνεχίσω την τσάρκα μου."Έλα μωρό μου, να δοκιμάσεις το βαθύ πελοποννησιακό τσιμπούκι μου".-"Τί έχω να χάσω;στο κάτω-κάτω θα δοκιμάσω και μια πορνοστάρ", αναρωτήθηκα.Γι΄ αυτό επέστρεψα την επόμενη μέρα, αφού μου άρεσε κι εμφανιασιακά.Όμορφη, ψηλή, αδύνατη, με μακρυά-ξανθά μαλλιά, με φυσικό 2άρι στήθος, με μεγάλες ρόγες, σφιχτό κωλαράκι και καλίγραμμα πόδια.Οπότε, έδωσα ένα 20ευρω και πέρασα στο δωμάτιο.
Δεν άργησε να έρθει, όπως είχε εμφανιστεί στο σαλόνι.Γυμνόστηθη και φορώντας ένα μικροσκοπικό στριγκάκι, το οποίο έκρυβε ελάχιστα, αφήνοντας μια ωραία γραμμή από τρίχες, πάνω απ΄την κλειτορίδα της, ορατές.Προκαταρκτικά καλά, με φιλιά στο λαιμό και στο στήθος, αλλά σύντομα (λόγω προγράμματος).Μου έπαιζε τον πούτσο, ενώ της χούφτωνα τον κώλο και τις έγλειφα τις ρόγες.Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να πιπιλάω τις ρόγες της και να γλείφω τα βυζιά της, ενώ με τα δάχτυλα μπορούσα να παίζω εξωτερικά με το μουνάκι της.Μου ζήτησε να ξαπλώσω κι αφού μου πέρασε το προφυλακτικό ξεκίνησε το "πελοποννησιακό τσιμπούκι" της.Είχε δίκιο σε ό,τι μου είχε πει την προηγουμένη.Βαθύ τσιμπούκι (μέχρι τη ρίζα), υγρό, με αρκετά παιχνίδια με τη γλώσσα της, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της και χωρίς να αφήσει παραπονεμένα και τα α@@@ια μου, τα οποία περιποιήθηκε δεόντως.Απ΄τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν κάνει.Απολάμβανα τα, μακρά σε διάρκεια, deepthroats της, παίζοντας με το μουνάκι της, το οποίο είχε γίνει μούσκεμα.Μετά από λίγο σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, για να μπορέσω να απολαύσω ακόμη καλύτερα την πίπα της, σπρώχνοντας απαλά το κεφάλι της, πάνω στον ερεθισμένο πούτσο μου, για να πάει όσο γινόταν πιο βαθυά μέσα στο στόμα της.
Στο σεξ ξεκινήσαμε ιεαροποστολικά με κάποιους αναστεναγμούς κι αληθοφανή βογγητά εκ μέρους της.Συνεχίσαμε με την Άννυ στα τέσσερα, όπου στήθηκε πολύ καλά και μπόρεσα να πετυχαίνω πλήρη διείσδυση, στηριζόμενος στα κωλομέρια της, τα οποία έφαγαν και τα σκαμπιλάκια τους.Κι έτσι μας βρήκε το τέλος, μετά από λίγα λεπτά έντονου ρυθμού εκ μέρους μου.Μου έδωσε δύο φιλιά στα μάγουλα κι έφυγε.
Συνοπτικά θα ήθελα να πω, ότι είχα μια ωραία συνάντηση κι εμπειρία με την Άννυ.Μια όμορφη κοπέλα, η οποία κατέχει πολύ καλά την τεχνική του τσιμπουκιού και που προσωπικά με άφησε ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες της, χωρίς μου δώσει δείγματα βιασύνης, όσο είμασταν στο δωμάτιο, σε σχέση πάντα με τα χρήματα που έδωσα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννυ
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Ημερομηνία
February 07, 2015
Τιμή €
20
Εξτρά €
-
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Αννούλα - Για να τελειώνει το παραμύθι...
Γενική βαθμολογία
 
8.4
... προκειται για αλλη μια τυπικη πιτσιρικα Ρουμανα.. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι για να περασεις καλα με τις Ρουμανες(ειδικα τις νεαρες), πρεπει να υπαρχει "χημεια" μεταξι σας. Αν υπαρχει κανουν παπαδες. Αν οχι, κλαφτα Χαραλαμπε.. :confused: .. Με εμενα και εκεινη μαλλον υπαρχει αυτη η χημεια που λεω και περασα για 2η φορα παρα παρα παρα πολυ καλα..

Η Αννα ειναι Ρουμανα(τσιγγανορουμανα για την ακριβεια) γυρω 19-20 ετων, καστανομελαχρινη, μετριου αναστηματος προς κοντουλα, με πολυ ομορφο προσωπο, 2,5αρι φυσικο πολυ ωραιο στηθος(ισως ελαφρως χαλαρωμενο), και σωμα κανονικων κιλων με τις απαραιτητες καμπυλες και τα απαραιτητα πιασηματα..Και πολυ ωραιο κωλο επισης.. Για μενα αυτο ειναι το ιδανικο σωμα μιας και οπως γνωριζετε οσοι διαβαζετε τις κριτικες μου, δεν ειμαι καθολου φαν του "μοντελε" σωματοτυπου. Προτιμω το "girl next door" στυλ..

Επισκεψη λοιπον στις αρχες τις 3η βαρδιας παρεα με την θρυλικη, ακρως ρομαντικη, ατακτη Γιατραρα(mimikos2000) και μιας και τη μελεταγαμε 3 μερες τωρα στο θρεντ που της ανοιξε ο Ορεστης, μου ειχε καρφωθει στο μυαλο και μπηκα.. Το δωματιο τυπικο για τα δεδομενα της περιοχης.. Αναμονη κανα 15λεπτο γιατι ειχε κ αλλο δωματιο..

Μπηκε μεσα χαμογελαστη και μετα απο συντομο social time ξεκινησαμε τα προκαταρκτηκα.. Της εβγαλα το βρακακι και αρχισα να τη χαιδευω στην "περιοχη" ενω παραλληλα ανταλασαμε φιλια.. Αρχικα με σταματαγε με τη δικαιολογια οτι γαργαλιοταν αλλα στην πορεια "εστρωσε".. Ηταν πεντακαθαρη και μοσχομυριστη.. Δε χορταινα να τη φιλαω.. Το στηθος της ειχε φοβερη αισθηση και το δερμα της ηταν πολυ απαλο.. Μιας και δεν ειχε βαλει κρεμα της εκανα και λιγο σπατουλαρισμα.. Δαχτυλα δεν επιτρεπει..

Με ειχε καυλωσει παρα πολυ, της ειπα να περασει προφυλακτικο και να κατσει πανω μου χωρις να μου παρει καν πιπα.. Σαλιωσε την περιοχη και ξεκινησε.. Ξεκινησαμε με στυση 95% αλλα σε δευτερολεπτα ειχε γινει 120% :sunglasses: .. Το μουνι της ειχε πολυ καλη αισθηση.. Τη φιλαγα στα αυτια και το λαιμο και το ιδιο εκανε και εκεινη, ενω ανταλασαμε και καποια πεταχτα φιλια στο στομα.. Οσο περναγε η ωρα η συμμετοχη της γινοταν ολο και πιο καλη και πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω αν προσποιειται η οχι.. Αρχισε να αναστεναζει εντονα, τα πεταχτα φιλια εγιναν ρομαντικα γλωσσοφιλα, δε με αφηνε να ξεκολλησω απο πανω της και γενικοτερα το ολο κλιμα ειχε γινει πολυ gfe.. Μειναμε ετσι πολυ ωρα μεχρι που μου ενιωσα οτι το τελος πλησιαζε και σταματησα για να αλλαξουμε σταση..

Σαλιωσε παλι της περιοχη και την εβαλα στα 4. Η θεα της κωλαρας της ακρως ερεθιστικη και το στησιμο της για σεμιναριο.. Επισης η αισθηση ηταν παρα πολυ ικανοποιητικη και αντεχε δυνατο σφυροκοπημα.. Αναστεναζε εντονα, εδειχνε σαν να ποναει αλλα και να της αρεσει ταυτοχρονα και παροτι "εδινα πονο" δεν μου ειπε να σταματησω η να κανω πιο σιγα η κατι τετοιο.. Μετα την εβαλα να ξαπλωσει μπρουμητα με εμενα ξαπλωμενο πανω της να τη γαμαω αργα και να τη φιλαω στο λαιμο..

Γυρισμα σε ιεραποστολικο παλι που συνεχισαμε στο ιδιο gfe στυλ με εντονους αναστεναγμους, φιλια ,γλωσσοφιλα κλπ αλλα επειδη ειχα "κρατηθει" ηδη 3 φορες ενιωθα οτι δεν προκειται να χυσω ποτε.. Συν οτι αρχισα να κουραζομαι και να ιδρωνω και δεν ηθελα να τη βασανισω αλλο..

Ξαπλωσα και αρχισα να πιρφοριζω ενω μιλαγαμε και εκεινη με φιλαγε και οταν ανεκτησα δυναμεις, την εβαλα για ιεραποστολικο, της εκανα λιγο ρεκτιφιε και αρχισα να τη γαμαω ετσι και το τελος ηρθε μετα απο κανα 2 λεπτα μετα απο εναν πολυ εντονο οργασμο..

Αφου τελειωσα και πλενομουνα, εκεινη ηταν ξαπλωμενη στο κρεβατι και μιλησαμε λιγο για τη δουλεια της, για το θεμα Ορεστη κλπ.. Οσο για τα πολυσυζητημενα φιλια στο στομα, μου ειπε οτι δινει μονο σε οποιον θελει εκεινη.. Και λεει οτι το κανει σπανια πλεον.. Οποτε οποιος θελει, ας παει να δοκιμασει την τυχη του, το αποτελεσμα δεν ειναι εγγυημενο :P

Εγω προσωπικα περασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και σιγουρα θα ξαναπαω στο μελλον.. Οπως με ολες οι νεαρες ομορφες Ρουμανες, αν εχετε χημεια θα κανετε φοβερο γαμησι σε πολυ gfe κλιμα..Αμα σε συμπαθησουν ειναι πολυ θερμες γυναικες και σε κανουν να ξεχνας οτι βρισκεσαι σε μπουρδελο... Αν οχι, θα φας φολα..
Γενικα προτιμω τις Ρουμανες (παροτι ρισκαρεις) γιατι αν πετυχει το γαμησι θα σου μεινει αξεχαστο, σε αντιθεση με τις υπολοιπες ρατσες (οπως οι σοβιετικες πορνες π.χ.) οπου μπορει σε γενικες γραμμες να ειναι αριστες επαγγελματιες, αλλα ειναι πιο απομακρες, ψυχρες και γενικα πολυ επαγγελματιες..

Χρονος παραμονης 20+λεπτα, απλο προγραμμα, τιμη 20 ευρω

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 22, 2014
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γαζελα Νο2΄ Τζενη
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Μπηκα τυχαια σε αυτο επειδη τα περισσοτερα ηταν κλειστα και εκτακτως απογευματινη βαρδια δουλευε η τζενη, γαζελα κανονικου υψους προς ψηλη με οκ προσωπο μαυρουλας και σωμα πολυ καλο, οχι μεγαλο βυζι αλλα κωλος ΑΨΟΓΟΣ, γεματος και σφιχτος, ο,τι καλυτερο.. με εψησε λιγο -ετσι κι αλλιως θα μπαινα γτ βαριομουν να φυγω απραγος.. ξεκαθαριζω οτι ειναι το υπογειο τ 27.. δωματιο καθαρο σχετικα, ειχε κ τιβι με τσοντες και δροσια λογω κλιματισμου.. μπαινει μεσα, εκανε καποιες φιλοφρονησεις, ανεβαινει στο κρεβατι, ορθιος εγω, αρχιζει την πιπα, αργη σχετικα και δυνατη σε σημειο να ποναω ελαφρως απ το εντονο ρουφηγμα, ισως και απο λιγο δοντι.. ξεκινησαμε με ιεραποστολικο, συμμετειχε με κλειστα ματια και βογγητα και συνεχισαμε στα 4 που προσφεροταν γ απολαυστικο σφυροκοπημα οπου δεν αντεξα πολυ και της τα δωσα.. καναμε λιγο κουβεντα κι εφυγε.. θα την χαρακτηριζα ικανοποιητικη καταθεση γ τη φυλης και ισως να επαναληφθει.. γενικα ειναι τριτη βαρδια στον οροφο του 27

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζενη
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 22, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Τζου πρωτη φορα με γαζελα
Γενική βαθμολογία
 
7.7
ας εγκαινιασω με μια κριτικη.. επισκεψη πριν 6 μερες σε αυτο χωρις να εχω σκοπο να περασω μιας και εκεινη την ωρα ξεκινουσα τη βολτα μ.. παρουσιαστηκαν 2 κοπελες, μια κοντη μελαχρινη αδιαφορη και η τζου γαζελα με οκ προσωπο- η αληθεια ειναι οτι στις μαυρουλες δεν εχω και απολυτη αποψη γ την ομορφια προσωπου- και πολυ καλο σωμα. περιμενα να μπουν μεσα για να φυγω, ωστοσο η τελευταια με πλησιασε, αρχισε να μ λεει καυλωτικα να μ πιανει τον πεοντα και να μ βαζει το χερι στην κωλαρα της.. αυτο ηταν το κατι αλλο.. κωλος απαιχτος.. ετσι πειστηκα και περασα.. στο δωματιο χαμουρεμα στα ορθια οπου ειχα γινει τουρμπο με την κωλαρα της , ξαπλωσαμε, αρχισσε πιπα ενω εγω την χουφτωνα- δυνατη πιπα, τραμπουκικη σε σημειο να ποναω λιγο αλλα παθιαρικη-.. ξεκινησαμε με ιεραποστολικο και μετα λιγο στα 4.. γενικα εχυσα πολυ γρηγορα γτ με ειχε καυλωσει τερμα.. δεν ξερω, γενικα οι μαυρουλες δεν ηταν ποτε στις προτιμησεις μου αλλα αυτη ηταν εξαιρεση.. εγω θα ξαναπαω σιγουρα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Test Drive Με Μικρούλα!
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Η επισκεψη εγινε στις 28-04-2012 και ωρα 02.30

2η απο τις συνολικα 4 καταθεσεις.

Μπαινοντας στο "ιδρυμα" αντικρυσα 2 παρουσιες!
Μια φρικαλαια στην οψη μικρη σε ηλικια με ροζουλια εσωρουχα και αλλη μια.

Εγω επελεξα την.... "και αλλη μια" :glasses: και εδωσα τους 20ευραιους
στην υπηρεσια, η οποια χτυπησε πορτα στο 8λεπτο.

Το ονομα του τεμαχιου Ερρικα.

Εκτιμωμενη ηλικια στα 25 ετη.
Λεπτη περιπου στα 55 κιλα.
Φρουφρουλικο μαλλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους. Ξανθο σκουρο.
Μετριου αναστηματος στο 1.65.
Ιριαιτερο Προσωπο, με γωνιες. Ομορφο.
Μικρο ανυπαρκτο στηθος, αντικαβλωτικο.
Ομορφο καλοζυγισμενα ποδια.
Με ενα μπλε σετ εσωρουχων.

Δεν μιλαει πολυ καλα ελληνικα και προσπαθησα να συννενοηθω
στα Ρωσσικα τα οποια τα μαθαινω σιγα-σιγα!

Προσπαθησε να γινει πολυ φιλικη
και να με κανει να περασω καλα με προσποιηση ερωτα και καβλαντας!
Σε καποιους (στους περισσοτερους ισως) αυτο το στυλακι της, περναει!
Σε μενα παλι οχι!

Δειχνει να απολαμβανει ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ το οτιδηποτε της κανεις και αυτο με ξενερωνει!
Απο ενα απλο χαϊδεμα στα μαλλια της, μεχρι ενα πολυ εντονο κοιταγμα στα ματια!

Αν δουλεψει λιγο την προσποιηση θα γινει καλη στη δουλεια της!

Αρχιξεκινησαμε λοιπον με περασμα ΙΝΝΟ κερασι και πιπιζα!
Καλη, βαθια, υγρη και ερωτικη!

Στο καπακι ιεραποστολικο οπου τα κοιταγματα εδειναν κι επερναν.
Μπολικα φιλακια στο λαιμο ενω εκεινη να χαϊδευει τα μαλλια μου.

Πτωση της πουτσας μου καθως ξενερωσα.

Προσπαθεια για ανακτηση αλλα ανεπιτυχης!

Την ευχαριστησα και προσπαθησα να την διωξω,
καθως η τσατσα ειχε αρχιζει να φωναζει στην κοπελα!

Εκεινη ομως συνεχισε να καθεται στο δωματιο μεχρι να ντυθω,
να κατσουμε στο κρεβατι, να μιλησουμε, να αγκαλιαστουμε
και στην τελικη να βγουμε μαζι!

Ανεξηγητη συμπεριφορα!!!

Κατα τα αλλα τιμια καταθεση!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Έρρικα
Κοπέλες διαθέσιμες
2
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
April 28, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γιάννα, με βελτιωμένη πίπα.
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Η τσάρκα έλαβε χώρα στις 7/1, μετά αξιότιμου συνονόματου φίλου και με την απουσία του συνοδοιπόρου Lex, που είχε κοινωνική υποχρέωση.

Η Γιάννα είναι πλέον γνωστή. Από Ουκρανία, στο 1.68, προς το ξανθό, αδύνατη με πολύ μικρό στήθος.

Στο δωμάτιο έλαβε χώρα η γνωστή τσοντοκατάσταση μαζί της. Γλωσσόφιλα, πίπα με ένταση (βελτιωμένη από την τελευταία φορά, αφού έβαζε λιγότερο δόντι), αλλαγές τριών στάσεων και τελείωμα στην αγαπημένη μου ιεραποστολική στάση. Για άλλη μια φορά τίμησε το 20άρικο.

Στο φεύγα μου είπε ότι κατά τις 20 πάει πατρίδα.


Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Κοπέλες διαθέσιμες
Γιάννα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 07, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Εξαιρετικό VFM !
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Η κριτική αναφέρεται στον οίκο που εδρεύει στο ισόγειο του 27Β.

Η Γιάννα είναι μια κοπέλα από την Ουκρανία. Φαίνεται μικρή, αλλά δεν πρέπει να είναι (άτιμα γονίδια), στο 1.68 χωρίς τακούνια, αδύνατη, με μικρό στήθος λίγο πεσμένο (μάλλον έχει προηγηθεί γέννα) και πολύ ωραίο κωλαράκι.

Στο δωμάτιο είναι κανονική πρωταγωνίστρια τσόντας. Πίπα με δύναμη (της ξεφεύγει και λίγο δόντι), γλωσσόφιλα, περιποίηση παντού. Πηδιέται σαν να μην υπάρχει αύριο, κοιτώντας σε συνέχεια στα μάτια. Ειδικά στο ιεραποστολικό να αναφέρω ότι έκανε ένα από τα καλύτερα ανοίγματα ποδιών.

Παρόλο που είχε προηγηθεί προηγούμενη κατάθεση και χλαπάκιασμα στο μπριζολάδικο του Τέλη, κατάφερε να μου βγάλει όλες τις τοξίνες που είχαν συσωρευθεί στον οργανισμό μου σε χρόνο dt.

Μόνο αρνητικό, το χτύπημα της πόρτας από την τσατσά, χωρίς να έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα 10 λετπά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 22, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Καλά ήταν!
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Κάνοντας μια σύντομη βόλτα απο την φωκαίας πέτυχα, στην απογευματινή βάρδια, την Γιάννα. Μιας και πλησίαζε η αλλαγή της βάρδιας σκέφτηκα να μπω. Στο σαλόνι έδειχνε να "υπόσχεται" πολλά και συνήθως στο δωμάτιο οι "υποσχέσεις" αυτές δεν πραγματοποιούνται!

Η Γιάννα είναι απο τις πρόσφατες προσθήκες στην φωκαίας. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι καστανόξανθη. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Ωραία περιφέρεια ανάλογη του σωματότυπού της. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πρωκτικό δεν κάνει.

Δίνω το 20ρικο και κάνω την είσοδο στο δωμάτιο.
Στα ενδότερα:

Μετά απο λίγη αναμονή έρχεται η νεαρά. Χαρωπή και πρόσχαρη παρόλο που το τέλος της βάρδιάς της πλησίαζε. Ελληνικά δεν ξέρει παρά μόνο λίγες λέξεις. Το καλό με την γιάννα είναι οτι είναι απο τις ελάχιστες κοπέλες που κάνουν κάποια προκαταρκτικά. Γλύφει @@, σε κάποιες στιγμές όμως λίγο δυνατότερα απο όσο πρέπει, στήθος, λαιμό, αυτιά. Αν δεν της πείς τίποτα αρχίζει κατευθείαν ελεύθερο στοματικό. Το στοματικό της είναι καλό. Στην περίπτωσή μου ήταν και μεγάλης διάρκειας. Ελάχιστη χρήση χεριού και κυρίως για να χαϊδεύει την ευρύτερη περιοχή. Σε μερικές στιγμές έβαλε δόντι. Αν δεν την σταμάταγα εγώ θα συνέχιζε και άλλο. Πέρασμα προφυλακτικού και με δική της προτροπή ανέβηκε απο πάνω. Αλλαγές στάσεων, στο δε πισοκωλητό όσο έσπρωχνα τόσο κόντρα έβαζε αυτή, οταν πλησίαζε το τέλος γύρισε και τα δέχτηκε όλα στο στόμα της χωρίς υπεκφυγές. Περίμενε να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση για να καταλάβει οτι τελείωσα, τελείως, και να απομακρυνθεί για τον νυπτήρα. Αποχώρησε όπως μπήκε, με ενα χαμόγελο στα χείλη και ευχαριστώντας με!
Ενα βελτιώσει δυο τρία πράγματα πιστεύω οτι θα εξελιχθεί σε μια καλή πρόταση για την περιοχή!

Στα του δωματίου, πρέπει να πάρουν εναν καλόγερο της προκοπής καθώς έκανα ασκήσεις ισορροπίας με τα ρούχα προκειμένου να μην πέσουν. Επίσης είχε αρκετή υγρασία!

Εχω την εντύπωση οτι η υπηρεσία σε κάποια στιγμή χτύπησε ελαφρά την πόρτα αλλά η Γιάννα δεν έδειξε να πτοείτε αν και ήμουν αρκετά λεπτά στο δωμάτιο. Αν ήμουν σίγουρος θα έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία.

Εαν θα την ξαναέβλεπα;
Ίσως, εαν δεν υπήρχε κάτι άλλο στην περιοχή να μου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Ημερομηνία
October 22, 2011
Τιμή €
20
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Κλαούντια!
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Επισκέφτηκα κατά την πρωινή βάρδια και για αρχή να πω ότι το συγκεκριμένο μπουρδέλο με εξέπληξε θετικά με την καθαριότητα του, τόσο στην υποδοχή, όσο και στο δωμάτιο. Στο δωμάτιο τα σεντόνια φαίνονταν καθαρά και υπήρχε τσοντούλα στην τηλεόραση για όσους θέλουν λίγο κουράγιο. Η Κλαούντια είναι ένα κλασσικό κοντοπούτανο. Μελαχρινή, μικρή σε ηλικία, κοντή, κανονικό βάρος, μέτρια προς μικρά βυζιά και ένα κωλαράκι όνειρο. Πρόγραμμα δυστυχώς μόνο απλό. Καθώς δεν υπήρχε κανένας άλλος, είπα να μπω.

Αφού ξεντύθηκα, ήρθε η Κλαούντια μετά από κανένα δίλεπτο. Συνεννόηση χωρίς πρόβλημα στα Ελληνικά, ευχάριστη και δίχως να δίνει την εντύπωση της αγγαρείας. Αφού συστηθήκαμε, άρχισε με λίγα φιλιά στο στήθος και κάτι σαν ισπανικό. Αφού είδε τον μικρό Refuse να είναι σε στάση ετοιμότητας, τον σκούφωσε. Η πίπα της σούπερ, λίγη χρήση χεριών, αρκετή γλώσσα και περιποίηση στα αρχίδια. Εάν έκανε ελεύθερα τελειώματα, άνετα την άφηνα να συνεχίσει. Αφού έβαλε λίγη κρέμα, ανέβηκε πάνω για πρώτη στάση. Η συμμετοχή της αρκετά ενεργή, όχι ενθουσιώδης, αλλά σίγουρα μια-δυο κλάσεις πάνω από αρκετές ξεπέτες που κυκλοφωρούν τελευταία. Την πήρα πισωκολλητά, μια δυό στάσεις ακόμα και μετά τέλος.

Πολύ καλή εμπειρία για όσους είναι λάτρεις τον πετίτ και κοντοπούτανων, αξίζει μια βόλτα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Ημερομηνία
October 12, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Αποτελέσματα ανά σελίδα: