Αναζήτηση

Βριλησσού 60 (πάνω)

 
8.4 (17)
3255 0 1 0 0 0

User reviews

6 reviews with 9-10 stars
17 reviews
 
35%
 
59%
 
6%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Overall rating
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.7(17)
Εμφάνιση σώμα
 
8.3(17)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.6(17)
Συμμετοχή
 
8.2(17)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.9(17)
Καθαριότητα χώρου
 
9.0(17)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0(17)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.1(17)
Already have an account? or Create an account
Back to Listing
6 results - showing 1 - 6
Ordering
Απρόσμενα καλή εμπειρία...
Overall rating
 
9.1
Την Πέμπτη ξημερώματα επισκέφθηκα για πρώτη φορά το Βριλησσού 60 αποφασισμένος να τιμήσω για πρώτη φορά τη Ζέτα (ή Μυρτώ). Εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι, δεν δίστασα καθόλου να πάρω το φουλ πρόγραμμα των 120 ευρώ, παρόλο που έχω μια μικρή ένσταση εδώ. Πιστεύω δηλαδή ότι η Ζέτα θα έπρεπε να περιλαμβάνει στην τιμή των 100 ευρώ τον συνδυασμό του ελεύθερου στοματικού και του πρωκτικού.

Η Ζέτα ήταν απλά φοβερή στο social time, συζητήσαμε για κανένα πεντάλεπτο τουλάχιστον το θέμα που έχει ανοιχτεί για αυτήν στο φόρουμ, πριν περάσουμε στη μάχη. Τα στήθη σιλικόνης της Ζέτας, απλά τα καλύτερα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, και έχω δει πολλά. Ούτε υπερβολικά στο μέγεθος, με τέλεια τοποθέτηση στις ρόγες στα ιδανικά σημεία για να προσφέρουν οπτική αρμονία. Ξεκίνησα να γλύφω τα στήθη της με φοβερή όρεξη και να της τα χουφτώνω απαλά, μια και μου άρεσε πολύ η αίσθησή τους, θύμιζαν πολύ έντονα φυσικό γυναικείο στήθος.

Μετά η Ζέτα ξεκίνησε ένα φοβερό ελεύθερο στοματικό με πολύ μεγάλη ποικιλία κινήσεων και τεχνικών που με απογείωσε κυριολεκτικά. Από όλα είχε ο μπαξές: και deep throat μέχρι ολοκληρωτικής εξαφάνισης του εργαλείου μου στο στόμα της, και περιποίηση στα μπαλάκια, και καθόλου χρήση χεριών, και χέρια και χείλη στο κεφάλι! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ειδικά στο deep throat, η άνεση με την οποία μου τον "εξαφάνιζε" στο στόμα της χωρίς να νιώθω σχεδόν καθόλου τα χείλη της, σκεφτόμουν "Τι διάβολο, μήπως η Ζέτα καταπίνει σπαθιά Σαμουράι στον ελεύθερο χρόνο της;" Μοναδικά μείον στο στοματικό το ότι η Ζέτα δεν με κοίταγε στα μάτια, στοιχείο που μου αρέσει πολύ, καθώς και ότι θα ήθελα λίγη περισσότερη πίεση από τα χείλη της στο όργανό μου. Θεωρώ ότι είναι και δικό μου λάθος, αν απλά της τα είχα ζητήσει η Ζέτα θα τα είχε κάνει και τα δύο, είμαι σίγουρος.

Καθώς συνέχιζε το ελεύθερο στοματικό με μένα ξαπλωμένο ανάσκελα, η Ζέτα με μια φοβερή κίνηση (ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς κατάφερε και με γύρισε επάνω της τόσο εύκολα) με σήκωσε στα γόνατά μου καθώς εκείνη ξάπλωνε ανάσκελα, και βρέθηκα με τη μία σε ένα καταπληκτικό ισπανικό με το όργανό μου να βρίσκει καταφύγιο ανάμεσα στα δύο υπέροχα στήθη της, ενώ αρκετές φορές τον έσπρωχνα απλά λίγο μπροστά για να καταλήξει μέσα στο στόμα της! Ουάου!!!

Είχε φτάσει πια η ώρα για να μπει το σκουφάκι, και το αστείο με τα παιχνίδια μας τόση ώρα στο κρεβάτι είναι ότι το ψάχναμε και δεν το βρίσκαμε! Τελικά βρέθηκε και τοποθετήθηκε και ζήτησα από την Ζέτα νά έρθει σε κανονικό cow girl (όχι ανάποδο δηλαδή), και να ξεκινήσει με πολύ απαλούς χαλαρούς ρυθμούς, όπως μου αρέσει να ξεκινάω πάντα. Ξεκινήσαμε από μπροστά, αλλά πολύ γρήγορα ζήτησα την "πίσω πόρτα", λέγοντας από την Ζέτα να μην αλλάξει στάση. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ήταν και "όλα τα λεφτά" για μένα της συνάντησης! Όπως ήταν καβάλα, τον έβγαλε από μπροστά τον τοποθέτησε στον "στόχο", και τον έβαλε πίσω αργά και σιγά σιγά, επιτρέποντάς μου να εισπράξω όλη τη γλύκα της διείσδυσης. Ακόμα θυμάμαι έντονα εκείνες τις στιγμές, φοβερή αίσθηση!

Συνεχίσαμε πρωκτικό για μερικά λεπτά στο cow girl, και μετά ήρθε η ώρα του ιεραποστολικού. Γύρισα τη Ζέτα ανάσκελα, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου, και ακάθεκτος συνέχισα με το πρωκτικό μέχρι το τέλος, που όμως δεν ήρθε γρήγορα, σχεδόν κανένα δεκάλεπτο πολιορκούσα την πίσω πόρτα της Ζέτας, στην αρχή απαλά και σιγά, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο είχα γίνει πια πύραυλος, οι στροφές άρχισαν να ανεβαίνουν και οι διεισδύσεις ήταν πια πλήρεις, με ολόκληρο σχεδόν το μήκος μου! Εδώ να πω ότι είχα πάει απόλυτα "προετοιμασμένος" για να μην τελειώσω γρήγορα, προερχόμουν δε από συνεχόμενες καθημερινές καταθέσεις κάθε μέρα και με άλλο "χαρτζηλικωμένο" μωρό από την προηγούμενη Κυριακή. Είχα ξεκινήσει δηλαδή από Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη για να καταλήξω Πέμπτη ξημερώματα στη Ζέτα.

Όταν τέλειωσα, ουσιαστικά σχεδόν ακριβώς επάνω στο μισάωρο, ένιωθα λίγο περίεργα μια και πίστευα ότι μπορεί και να είχα κουράσει τη Ζέτα μετά από δεκαπεντάλεπτο πρωκτικό σφυροκόπημα! Τη ρώτησα λοιπόν και μου απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο "Καθόλου μωρό μου" που με γέμισε με ικανοποίηση!

Ένα πολύ γλυκό μωράκι, που απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί της! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την ξαναδώ πολύ σύντομα σε outcall, όπου θα έχω όλη την άνεση χρόνου να παίξω μαζί της όπως έχω φανταστεί!...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ζέτα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ζέτα
Ημερομηνία
February 23, 2012
Τιμή €
120
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 1
Μαντόνα
Overall rating
 
9.6
Η Μαντόνα δεν έχει φωτό στο ιντερνετ. Τότε που πήγα δεν υπήρχαν καν κριτικές. Την πέτυχα σε τυχαία διερευνητική επίσκεψη στη Βρηλισσού 60 πάνω, αλλά σε ακατάλληλη για μένα στιγμή. Έφυγα (απογοητεύτηκε η τσα2, νομίζοντας ότι δεν θα ξαναέλθω), και πήγα την επόμενη ή την μεθεπόμενη μερα. Σήμερα πιά η Μαντόνα είναι πασίγνωστη και χαίρει εκτίμησης. Εγώ εντυπωσιάστηκα, αν και καποια στοιχεία της δεν είναι του γούστου μου. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. Πήρα το ελ. στοματικό με τέλειωμα στο σώμα (δεν πρόλαβα-δεν έγινε-κακός συγχρονισμός). Καλά προκαταρκτικά (όμως απότι θυμάμαι 69 δεν επιτρεπόταν). Δεν θυμάμαι εάν συμπεριλαμβανόταν ισπανικό (ίσως ναι-ίσως όχι). Πολύ δυνατές κινήσεις με εκείνη στα 4 που συνεχίστηκαν με ιεραποστολικό και εκεί ήλθε το τέλος. Δεν έλεγε πολλές (τυποποιημένες) κουβέντες, αλλά δεν τραβάω κανένα ζόρι γιατί δεν μασάω. Το αντίθετο μάλιστα, ήταν πολύ ανθρώπινη, τρυφερή και ευγενική στην επικοινωνία της (σας αιφνιδίασα ε? Θα περιμένατε να διαβάσετε για το απόλυτο pse?). Καλά ήταν. Καλή επαγγελματίας. Δεν επανέλαβα τη συνάντηση. Ωστόσο, της έυχομαι να είναι πάντα καλά και την ευχαριστώ. Το δωμάτιο πολύ καλό. Η υποδοχή ευγενική και λίγο τρακαρισμένη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Ημερομηνία
July 07, 2010
Τιμή €
90
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
πρεπει να ξαναπαω...
Overall rating
 
9.0
επισκεφτηκα το εν λογω μαγαζι χθες...λοιπον η Ζετα ηρθε στο σαλονι και με πλησιασε αρκετα με χαμογελο και μου ευχηθηκε χρονια πολλα...πηγα δωματιο το οποιο ηταν περιποιημενο και καθαρο...εκανα ντουζακι και σε λιγο εμφανιστηκε η Ζετα...πηρα το προγραμμα των 80 για ελευθερο στοματικο...μου φανηκε λιγο διεκπεραιωτικη για αυτο εγραψα στο τιτλο πρεπει να ξαναπαω...βεβαια στο τελος μου ειπε οτι επειδη τελειωσα γρηγορα θα μπορουσα να ειχα δωσει 100 αντι για 80 και να το καναμε 2 φορες...ειδομεν,,,,καλη χρονια

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΖΕΤΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 30, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €
30
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Παπούτσι από τον τόπο σου
Overall rating
 
9.3
Παρακινούμενος απο τις κριτικές πήγα να γνωρίσω στην Ελληνίδα Πάολα. Δεν είναι ακριβώς ο τύπος μου αλλά είχα προαποφασίσει να μπω στο δωμάτιο. Απλό πρόγραμμα. Τελειωνα το ντουζ όταν μπήκε μέσα. Ξεκίνημα με χάδια εκατέρωθεν και αμοιβαίες εξερευνησεις των σωμάτων. Ελευθερα πιασίματα. Χαιδέματα στο ανήθικο μου από μέρους της και στοματική περιποίηση σφαιριδών. Την γυρίζω και ανταποδίδω σε στηθη & θηλές. Συνέχεια με ισπανικό χωρίς βιασύνες. Λάστιχο και στοματικό για αρκετή ώρα σε 2-3 θέσεις. Δαχτυλοσκόπηση από μένα. Ξεκίνημα με κλασικό κολλητά τα σώματα και μετά εκείνη να έχει τα πόδια ψηλά και εγώ γονατιστός. Συνέχεια με εκείνη στα 4 εγώ γονατιστός, ενώ ασχολούμαι με κλειτ, στηθη, πλάτη, οπίσθια. Της ζητώ να ανέβει από πάνω το κάνει ευχαρίστως και ξεδιπλώνει δυναμικές κινησεις. Επειδή δεν τελείωνα της είπα να ξαπλώσει πάνω μου και όπως ήμασταν με κολλημένα τα σώματα μας γυρίζω στο κλασικό. Δυνατά κτυπήματα από μένα και σε λίγη ώρα τελειώνω. Μικρη κουβεντούλα πριν τον αποχωρισμό. Άνετη, καλά στησίματα, χωρίς όχι και γκρινιες, χωρίς βιασύνες, συνεργάσιμη, κάνει τη δουλειά της. Ήταν μια συνάντηση με ΣΕΞ, έτσι την προσέλαβα και έτσι θα μού μείνει. Δεν είχε την ποικίλια των συναισθημάτων άλλων εμπειριών μου. Αλλά από σεξ ξεχείλισε και με το παραπάνω. Βοήθησε και το ότι κράτησα (έτσι νομίζω δηλ.) σε όλες τις στάσεις (όδεν τις περάσαμε βεβιασμένα). Περιγραφή: ~1,65-1,70?, μαλλιά καστανόξανθα μέχρι τους ώμους, όχι 20άχρονη, πλούσιο στηθος, έμπειρη. Πάολα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Πάολα
Ημερομηνία
December 14, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
i talk to my shelf what a fuck
Overall rating
 
9.6
χτεσινη ανοδος στο ιδρυμα οπου δουλευει το μωρακι μου ηταν μες τη καυλα μου ριξε κατι προστυχιες ματιες στο σαλονι
αναμονη στο δωματιο κ ακουω τις γοβες της λεω καταφτανει απο μεσα μου καρχισα να φτιαχνομαι εγκεφαλικα
μπαινει μεσα η υπερμουναρα κ αρχιζει ενα σεξ σοου ολιγων λεπτων καθεται ορθια το ενα χερι στο τοιχοκ το αλλο να παιζει με εναλλαγες μια την υπεροχη κωλαρα της κ το αλλο το μουνακι της
ξαπλωνει κ αρχιζει να μαλακιζεται κοιτωντας με βγαζει τη γλωσσα της ειναι κ μεγαλη κ εγλυφε τα βυζια της τα φτυνει κ μαρχιζει σε ισπανικη συνεχισε ετσι κ αρχιζει να με γλυφει σ ολο το σωμα
συνεχισε με μια πιπα για οσκαρ η στηση ηταν γεγονος κ αρχιζει το σφυροκοπημα ιεραποστολικα συνεχισαμε ετσι για λιγο κ στη συνεχεια πισοκολλητα κ ακολουθησε καου γκερλ ενω την εβλεπα να χοροπηδαει απανω μου με τρελα κ μπινελικια απο μερους της
το τελος μας βρηκε με στοματικο το απολαυσα εντελως με πολλα φτυσιματα κ προστυχες ματιες
να σαι καλα καυλα μου

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
βικυ
Ημερομηνία
September 28, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
αμαντα- βικυ μια παρουζα ονειρο
Overall rating
 
9.9
το συγκεκριμενο διδυμο το χω σταμπαρει εδω κ καιρο.
με μεγαλη μου χαρα εμαθα πως θα κανουν μια εμφανιση στο αμαρτωλο ορος δεν ηθελα κ πολυ για να αρπαξω μεσα μου,επειδη θα εκαναν μια εμφανιση για τους οπαδους τους εγω ειμαι ενας απ αυτους χωρις πολυ προσπαθεια εκανα εισοδο στο πεδιο μαχης.
μετα απο λιγο ερχονται κ τα μωρα.
αρχιζουν να γλυφονται ασταματητα,κ εγω τις κοιταγα με πολυ παθος ειχα καυλωσει αρκετα με γδυνουν κ αρχιζουν να με γλυφουν ασταματητα με πολυ τρελα σ ολο το κορμι,κ αρχιζω να τρελαινομαι καθως τις εβλεπα να φτυνουν η μια την αλλη δεν ειναι δυνατον λεω η βικυ μου φερνει τα βυζια στη μουρη κ η αμαντα μου παιρνε μια πιπα με πολυ φτυσιμο θα ηθελα να προσθεσω τι ροχαλα κ πλακομουνι επεσε δε μπορω να το περιγραψω .
στη συνεχεια αρχιζει η βικυ να με καβαλαει απο πανω με μανια ενω η αμαντα με εγλειφε στο υπολοιπο σωμα.
αρχιζουν κ με γλειφουν η μια στα αρχιδιακ η αλλη στο πουτσο αρχιζω να γαμαω την αμαντα ασταματητα με πολλες ξυλιες αυτος ο κωλος ειναι για πολυ μπιστηγμα.
με πολλα μπινελικια κ γλυψιματα συνεχισαμε με πολλες εναλαγες στο σεξ .
ημουν ετοιμος να παραδωσω πνευμα στηνεται η αμαντα στο καθρευτητη γαμαω στα ορθια κ ηβικυ εγλυφε στο μουνιτην αμαντα κ συγχρονως μου πιπιλιζε @@@@@ ακι τι καυλαθεε μου.
με ξαλωνει η βικυ με σταση καου γκερλ πανω κατω να βλεπω τη κωλαρα της τι ηδονη .
ερχεται απο πανω μου η αμαντα κ κανει κατι αεροπλανικα με καβαλαει η γλυκομουνα κ εβαζε το μουνι της στο πουτσοκεφαλο με ενα γλυκο τροπο .
το τελος δεν αργησε να ερθει στα τεσσερα κ τοσο που αντεξα μια χαρα με κοβω γιατι αυτες οι δυο ειναι σουπερσταρ με εκαναν να νιωθω πορνοσταρ.
το καλυτερο το αφηνω για το τελος τις τιμησα 2 φορες 1-1 το σκορ που λεει κ ηαμαντα νασται καλα καυλιαρες μου για τις στιγμες ηδονης που μου προσφερατε αν το ξανακανεται ενημερωστε με φιλια πολλα παντου

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αμαντα
Κοπέλες διαθέσιμες
βικυ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
July 20, 2011
Τιμή €
100
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (3) | Was this review helpful? 1 0
6 results - showing 1 - 6
Results per page: